HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Anladım hocam. Peki cloud 2 wireless bütçemin üstünde kalıyor, Cloud 2 kablolu versiyonu, cloud 3 ve Kraken v3 hypersense arasındayım hangisini tavsiye edersin?
Krakenlerin malzeme kalitesi oldukça kötü. Cloud 2, cloud 3ten pahalı haliyle cloud 3 daha mantıklı olur. Arkadaş gibi yapacak olsaydınız cloud 2 derdim eğer sıfır alacaksanız cloud 3 kablolu tabii.

Kraken'lerin malzeme kalitesi oldukça kötü. Cloud 2, Cloud 3ten pahalı haliyle Cloud 3 daha mantıklı olur. Arkadaş gibi yapacak olsaydınız Cloud 2 derdim eğer sıfır alacaksanız Cloud 3 kablolu tabii.

Kral sen nasıl bir adamsın, yalamış yutmuşsun bu piyasayı helal olsun

Bütçeme uygun alacağım muhtemelen 1-2 hafta içinde etiketleyip size deneyimimi paylaşırım.

Eyvallah hocam çok sağ olun, şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın. Beklemedeyiz.

2.el olarak satın aldım Cloud 2 Wireless'i fakat uygulama ekranı sizdeki gibi değil yanlış bir şey mi yükledim.

Hayır direkt olarak ekran gelmesi gerek. HyperX'in kendi sitesinden mi indirdin?

Microsoft Store'dan indirmiştim şimdi silip siteden tekrar yükleyeceğim.
Öyle yaptım fakat yine yok maalesef.

@Shinsoo ses kartımla alakalı bir sorun olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…