HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Anladım hocam. Peki cloud 2 wireless bütçemin üstünde kalıyor, Cloud 2 kablolu versiyonu, cloud 3 ve Kraken v3 hypersense arasındayım hangisini tavsiye edersin?
Krakenlerin malzeme kalitesi oldukça kötü. Cloud 2, cloud 3ten pahalı haliyle cloud 3 daha mantıklı olur. Arkadaş gibi yapacak olsaydınız cloud 2 derdim eğer sıfır alacaksanız cloud 3 kablolu tabii.

Kraken'lerin malzeme kalitesi oldukça kötü. Cloud 2, Cloud 3ten pahalı haliyle Cloud 3 daha mantıklı olur. Arkadaş gibi yapacak olsaydınız Cloud 2 derdim eğer sıfır alacaksanız Cloud 3 kablolu tabii.

Kral sen nasıl bir adamsın, yalamış yutmuşsun bu piyasayı helal olsun :D

Bütçeme uygun alacağım muhtemelen 1-2 hafta içinde etiketleyip size deneyimimi paylaşırım.

Eyvallah hocam çok sağ olun, şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın. Beklemedeyiz.

Cloud 2'de de DTS:X özelliği var. 10 yıllık kulaklık demişsiniz 2020 yılı öncesi Cloud serisini Kingston üretiyordu 2021'den sonra HyperX'i HP satın aldı, Cloud serisini HP üretmeye başladı. Cloud 2 stereo anlamında Cloud 3'e göre çok daha üstün tek eksi yanı bass performansı. DTS:X özelliğinin olduğu kısmı görsel olarak ekledim. https://r.resimlink.com/kU56Mx8G1.png

2.el olarak satın aldım Cloud 2 Wireless'i fakat uygulama ekranı sizdeki gibi değil yanlış bir şey mi yükledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı