HyperX Cloud 2 için hangi ses kartı alınmalı?

ixdrone

Decipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici
HyperX Cloud 2 kullanıyorum. Özellikle rekabetçi oyunlardaki ses performansımı arttırmak istiyorum. Ana kartım MSI B-360A Pro. Şimdilik Kulaklığın içinde gelen ses kartını kullanıyorum.

1) Vereceğim fiyat sorun olmayacak, Kart alıp almamanın maddi farkından bahsetmeyin lütfen.
2) Kulaklık değiştirmek istemiyorum.
3) Sadece bu 3 ses kartını(ASUS Xonar U5 5.1, U7 7.1, AE 7.1) ve HyperX Cloud'un kendi ses kartını karşılaştırır mısınız?

Teşekkürler :)

Kulaklığın ses kartı zaten 65 ohm kulaklığı sürebilsin ve ekstra 7.1 seçenek sunsun diye yapılmış. Yani siz bu ses kartını çıkarıp PCI-E ses kartı veya DAC/AMP alsanızda harcadığınız paraya değmeyecek.

Kulaklığın ses kartı zaten 65 ohm kulaklığı sürebilsin ve ekstra 7.1 seçenek sunsun diye yapılmış. Yani siz bu ses kartını çıkarıp PCI-E ses kartı veya DAC/AMP alsanızda harcadığınız paraya değmeyecek.
Maddi olarak değil, performans olarak karşılaştırma istemiştim sayın Kheaven.

Bu arada eski KO Cyper Kheaven mısınız ?

Zaten yazıyı iyi okursanız şu anki sesten fazla bir fark beklemeyin demek istiyorum. Sadece ses seviyesinde bir yükselme olursa olur. O zamanlar birlikte oynadığımız arkadaşlarımdı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı