HyperX Cloud 2 ile sesin geldiği yeri tespit edememe

Servise verin, bariz bir kusur olmalı. En azından yazdıklarınızdan bunları çıkartıyorum.
servisi aradım da nette bulamadım media marktan almıştım. Oraya götürsem yardımcı olurlar mı ?

3.5 mm jag öneriyor yabancı forumlarda tr de alabileceğim bir yer var mı ?

Zaten aracı kullandığın usb ses kartını çıkarınca jacklı oluyor direk bilgisayara bağlayabilirsiniz ayrıyetten jack almanıza gerek yok.
1.si öyleyken pc den ses alamıyorum 2. si kablom kısa kalıyor kasa mesafesi ile ekran biraz uzak yetişmiyor.

Evet kendi kablosu oldukça kısa ayrıca jack uzatma kablosu almak istersen TR'de sadece 3.parti markaların ürünleri var diye biliyorum yani hangisini alırsan al illaki ses kalitesinde bir düşme yaşarsın az ya da çok. Orjinal bir marka bulursan bana da lazım

sorunu nasıl çözdünüz acaba? aynı sorunu yaşıyorumda

Sorunun çözümünü bulamadım. Sadece tavsiye edilenleri uyguladım. 7.1 off, öyle takılıyoruz. APO diye bir uygulama var onu kullanan İsrailli bir adamla tanıştım o bişeyler anlattı. Sen de indir istersen İsrailli adamın anlattıklarını anlatırım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…