HyperX Cloud 2 ile sesin geldiği yeri tespit edememe

Sorunun çözümünü bulamadım. Sadece tavsiye edilenleri uyguladım. 7.1 off, öyle takılıyoruz. APO diye bir uygulama var onu kullanan İsrailli bir adamla tanıştım o bişeyler anlattı. Sen de indir istersen İsrailli adamın anlattıklarını anlatırım sanada
alalı 2 gün oldu, hemen değişim istedim bariz bir kusur var diye; umarım yanılıyorumdur

Dostum aynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım yapman gereken 7.1 özelliğini ses kartı üzerinden kapatmak ve Cs Go ses ayarlarından HRTF(çevresel ses) etkin olarak ayarlaman. Olmazsa kesinlikle üretim hatası vardır veyahut firmware güncellemesi gerekiyordur.

İade istedim, parayı geri aldım şimdi yeniden aldım gelmesini bekliyorum.

Hocam kusura bakmayın bayağı vakit geçmiş üstünden ama bende buna benzer bir sorun yaşıyorum acaba yeni aldığınız kulaklık eskisine göre düzelme falan oldu mu ona göre bende değişim talep etmek için servise falan başvurmayı düşünüyorumda.

Cloud II kullanıyoruz kafemizde ve daha bir kişi bu tarz bir şikayetle gelmedi ki zaten gelemez kulaklık sesi çok net veriyor merminin nereden geldiği çok belli oluyor arızalı gelmiş olabilir belki. Bir de 7.1'i kapatın 7.1 FPS için uygun değil merminin nereden geldiğinden ziyade vücuda giren merminin sesi odak oluyor mermiyi yiyince içinizde hissediyorsunuz ama yeri belli olmuyor ses biraz tenekeden çıkıyor givi oluyor.

Acaba kullandığınız HyperX kulaklıkları Kingston marka mı yoksa HP markı mı?

Son düzenleme:
benim o zamanlar aldığım kingston modeliydi. yenisini aldığımda sıkıntı yaşamadım 5 sene kullandım ve cloud3e geçtim. fakat hpden sonra hyperx kalitesi yerlerde iade ettim cloud3ü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı