2800TL'ye Cloud 2 aldım. Mikrofonu hariç memnunum. Bu fiyatta daha iyi ne olabilirdi? Cloud 3 mikrofon olarak kaliteli ama ses olarak Cloud 2 kadar iyi değil diyorlar.
İkinci el G935 falan gelebilirdi de sıfır olarak BV2 X 7.1 bile 2600-2700 civarlarındayken iyi denilebilir. Eline Kingston üretim geldiyse daha da iyi hatta ancak hiç zannetmiyorum.
İkinci el G935 falan gelebilirdi de sıfır olarak BV2 X 7.1 bile 2600-2700 civarlarındayken iyi denilebilir. Eline Kingston üretim geldiyse daha da iyi hatta ancak hiç zannetmiyorum.
2800TL'ye Cloud 2 aldım. Mikrofonu hariç memnunum. Bu fiyatta daha iyi ne olabilirdi? Cloud 3 mikrofon olarak kaliteli ama ses olarak Cloud 2 kadar iyi değil diyorlar.
Cloud 2'yi yaklaşık 1 yıl kullandım, Cloud 3'ü ise birkaç saat deneyimledim. Cloud 2'nin bence bass ve tiz dengesi çok daha iyi ve müzik dinlerken biraz daha keyif alabiliyorsunuz, ek olarak kafanız biraz iri ise Cloud 3 zor oturuyor.
Cloud2 sadece competitive oyun için alınmalı bence. Bu alanda bu üründen iyisini bulmak gerçekten çok zor. Ama normal kullanımda bu kulaklıkla ne işiniz var mikrofonu desen leş zaten.