Genc0 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #11 Arkadaşlar kulaklık geldi üreticisi HP mikrofonunu beğendim ses kaliteside güzel 7.1 olsun müzik olsun malzeme kaliteside iyi alınabilir.
Arkadaşlar kulaklık geldi üreticisi HP mikrofonunu beğendim ses kaliteside güzel 7.1 olsun müzik olsun malzeme kaliteside iyi alınabilir.
polemick2ke Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 111 11 Mart 2024 #12 Genc0 dedi: Arkadaşlar kulaklık geldi üreticisi HP mikrofonunu beğendim ses kaliteside güzel 7.1 olsun müzik olsun malzeme kaliteside iyi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Genc0 dedi: Arkadaşlar kulaklık geldi üreticisi HP mikrofonunu beğendim ses kaliteside güzel 7.1 olsun müzik olsun malzeme kaliteside iyi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 12 Mart 2024 #13 Cloud 3 de aynı mı malzeme kalitesi olarak?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 12 Mart 2024 #14 Genc0 dedi: Arkadaşlar kulaklık geldi üreticisi HP mikrofonunu beğendim ses kaliteside güzel 7.1 olsun müzik olsun malzeme kaliteside iyi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Menteşe kısmına dikkat et. Zamanla veya kullanıma göre kendiliğinden kırılabiliyor. HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı HyperX Cloud 2 kulaklık tokası kırıldı Bende de vardı. 6 7 ay içinde hiç zorlamama rağmen menteşe kısmı çatladı, global hyperx ile iletişime geçip garanti işlemlerini uyguladım.
Genc0 dedi: Arkadaşlar kulaklık geldi üreticisi HP mikrofonunu beğendim ses kaliteside güzel 7.1 olsun müzik olsun malzeme kaliteside iyi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Menteşe kısmına dikkat et. Zamanla veya kullanıma göre kendiliğinden kırılabiliyor. HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı HyperX Cloud 2 kulaklık tokası kırıldı Bende de vardı. 6 7 ay içinde hiç zorlamama rağmen menteşe kısmı çatladı, global hyperx ile iletişime geçip garanti işlemlerini uyguladım.
polemick2ke Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 111 12 Mart 2024 #15 dodo61 dedi: Menteşe kısmına dikkat et. Zamanla veya kullanıma göre kendiliğinden kırılabiliyor. HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı HyperX Cloud 2 kulaklık tokası kırıldı Bende de vardı. 6 7 ay içinde hiç zorlamama rağmen menteşe kısmı çatladı, global HyperX ile iletişime geçip garanti işlemlerini uyguladım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam yenisi mi gönderiliyor yoksa tamir mi yapılıyor.
dodo61 dedi: Menteşe kısmına dikkat et. Zamanla veya kullanıma göre kendiliğinden kırılabiliyor. HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı HyperX Cloud 2 kulaklık tokası kırıldı Bende de vardı. 6 7 ay içinde hiç zorlamama rağmen menteşe kısmı çatladı, global HyperX ile iletişime geçip garanti işlemlerini uyguladım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam yenisi mi gönderiliyor yoksa tamir mi yapılıyor.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 12 Mart 2024 #16 polemick2ke dedi: Peki hocam yenisi mi gönderiliyor yoksa tamir mi yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bana sıfır kutulu ürün gönderildi.
polemick2ke dedi: Peki hocam yenisi mi gönderiliyor yoksa tamir mi yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bana sıfır kutulu ürün gönderildi.
Genc0 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #17 dodo61 dedi: Menteşe kısmına dikkat et. Zamanla veya kullanıma göre kendiliğinden kırılabiliyor. HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı HyperX Cloud 2 kulaklık tokası kırıldı Bende de vardı. 6 7 ay içinde hiç zorlamama rağmen menteşe kısmı çatladı, global HyperX ile iletişime geçip garanti işlemlerini uyguladım. Genişletmek için tıkla... Garanti kabul ediyor mu hocam? (yani garantiye alsınlar diye uğraştınmı yoksa direk işlemleri uyguladılar mı)
dodo61 dedi: Menteşe kısmına dikkat et. Zamanla veya kullanıma göre kendiliğinden kırılabiliyor. HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı HyperX Cloud 2 kulaklık tokası kırıldı Bende de vardı. 6 7 ay içinde hiç zorlamama rağmen menteşe kısmı çatladı, global HyperX ile iletişime geçip garanti işlemlerini uyguladım. Genişletmek için tıkla... Garanti kabul ediyor mu hocam? (yani garantiye alsınlar diye uğraştınmı yoksa direk işlemleri uyguladılar mı)
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 17 Mart 2024 #18 Genc0 dedi: Garanti kabul ediyor mu hocam? (yani garantiye alsınlar diye uğraştınmı yoksa direk işlemleri uyguladılar mı) Genişletmek için tıkla... Garanti süresi içinde ise ve bir deforme veya kırılma varsa resimleriyle birlikte gönderiyorsunuz. Gelen maile göre onaylıyorlar veya reddediyorlar. Bir nevi onların insiyatifine kalıyorsun
Genc0 dedi: Garanti kabul ediyor mu hocam? (yani garantiye alsınlar diye uğraştınmı yoksa direk işlemleri uyguladılar mı) Genişletmek için tıkla... Garanti süresi içinde ise ve bir deforme veya kırılma varsa resimleriyle birlikte gönderiyorsunuz. Gelen maile göre onaylıyorlar veya reddediyorlar. Bir nevi onların insiyatifine kalıyorsun