HyperX Cloud 2 kadife yastık mı kullanmalı deri yastık mı?

Kadife ped kullanıyorum şu an @mar00n arkadaşın dediği gibi ses izolasyonunda kötü.

Şaka gibi ama değil benim kulaklık patladı önce sesler gitti bass falan kalmadı sonra Mic gitti mikrofonu görmemeye başladı. İşin kötüsü daha sabah teslim aldım 1 saat kullandım 2. saate kulaklık kafayı yedi daha 1 günlük bile değil sabah 1 de kargodan teslim aldım. İadesini verdim bakalım kafama eserse başka alırım ama bu çok iyiydi.Sanırım aynısından alırım yada değişimini isterim

Kulaklık patladı derken?

Patladı? Nasıl patladı, 2. saatte sorun çıkarması bayağı anormal.

Kulaklık patladı derken?

Patladı? Nasıl patladı, 2. saatte sorun çıkarması bayağı anormal.

Patladı yani gg oldu. Ses gitti bass gitti sabah kullandım akşam geldim sesler bozuk mikrofonu görmüyor bilgisayar bir sürü iş aynı gün iade talebini oluşturdum az önce kargoya teslim ettim iadesi yapılacak bakalım.

Kullanmadığın halde bozulması baya garipmiş, evde birisi düşürmüş veya kablonda sorun olmadığına emin misin? Diğer türlü bayağı şanssızsın .

7.5 senedir altından girdim üstünden çıktım ped yıpranması dışında bir problem yaşamadım. Sizin kulaklık 1 günde nasıl böyle oldu hiç anlam veremedim açıkçası.

Takılıyor biraz zor, pedlerin kenarlarını hafif zorlamaktan çekinme ama yırtmamaya çalış.

Vallahi ilk siparişimde dip sesden dolayı iade edeceğim diye takmayı deneyim dedim öncekini de takamadım öylece gönderdim iadeyi.2. gelende hiç değiştirmedim.

Kullanmadığın halde bozulması bayağı garipmiş, evde birisi düşürmüş veya kablonda sorun olmadığına emin misin? Diğer türlü bayağı şanssızsın .

7.5 senedir altından girdim üstünden çıktım ped yıpranması dışında bir problem yaşamadım. Sizin kulaklık 1 günde nasıl böyle oldu hiç anlam veremedim açıkçası.

Usta sorma ya kötü oldu kadife padlerle efsane olmuştu.
Sesler niye gitti onu anlamadım sesle beraber mikrofon da gitti durduk yerde var mıdır öneriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…