HyperX Cloud 2 kronik sorunlu mu?

Aşağıdaki konuda arkadaşlar da aynı sorundan muzdaripmiş. Konuya abone olman yararına olur. Belki çözmüşlerdir. USB portlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.

@IsBestOnLy

 
Arkadaşlar usb portlarında bir sıkıntı yok çünkü kulaklığı 2kulaklığı farklı pclerdede denedim kendi pcmde farklı kulaklıkta denedim bir problem yok yani bu konu %0 ihtimal ya kulaklığın kendi özelliği bu şekilde ya da 2 tane sorunlu kulaklık bana denk geldi çok ilginç ve çözemedim sinir bozucu ve anlamadığım tarafı ilk ürün aynı sorundan sorunlu olduğunu kabul ediyolar yenisini yolluyolar açılmamış ürün onu kullanıyorum ondada aynı sorun gerçekten çok ilginç bu sefer iade talebiyle yolladım kabul edilicektir muhtemelen alpha s felan bakıcam
 
Arkadaşlar USB portlarında bir sıkıntı yok çünkü kulaklığı 2kulaklığı farklı pclerdede denedim kendi PC'mde farklı kulaklıkta denedim bir problem yok yani bu konu %0 ihtimal ya kulaklığın kendi özelliği bu şekilde ya da 2 tane sorunlu kulaklık bana denk geldi çok ilginç ve çözemedim sinir bozucu ve anlamadığım tarafı ilk ürün aynı sorundan sorunlu olduğunu kabul ediyorlar yenisini yolluyolar açılmamış ürün onu kullanıyorum onda da aynı sorun gerçekten çok ilginç bu sefer iade talebiyle yolladım kabul edilicektir muhtemelen Alpha S falan bakacağım.

Dostum aynı sorundan muzdaribim bu kadar da olmaz iade ettim yenisini gönderdiler yenisinde de aynı durum söz konusu bu iki kulaklıkta bozuk ve bize mi denk geldi anlamış değilim. Çok fazla forum dolaştım ve aynı sorunla karşılaşıp iade edip yenisinde de yaşayan birçok insan var. Ne durumdasın şu an değiştirdin mi kulaklığı? Bir de kulaklığı hangi firmadan aldın?
 
Cloud Core 7.1 modelini kullanıyorum bende öyle bir problem yok.
 

Geri
Yukarı