E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Eylül 2023 #1 HyperX Cloud 2 mikrofon çalışmıyor, ne yapmalıyım?
Çözüm Hyuuga Neji 12 Eylül 2023 emirhannk dedi: HyperX Cloud 2 mikrofon çalışmıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıca bastırmanız lazım. İlkte ben de panik olmuştum. Tık sesi geldiği zaman çalışıyor. Bir de ses kartından muteli mi ona bakın.
emirhannk dedi: HyperX Cloud 2 mikrofon çalışmıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıca bastırmanız lazım. İlkte ben de panik olmuştum. Tık sesi geldiği zaman çalışıyor. Bir de ses kartından muteli mi ona bakın.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #2 emirhannk dedi: HyperX Cloud 2 mikrofon çalışmıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıca bastırmanız lazım. İlkte ben de panik olmuştum. Tık sesi geldiği zaman çalışıyor. Bir de ses kartından muteli mi ona bakın. Artı 0 Eksi Çözüm
emirhannk dedi: HyperX Cloud 2 mikrofon çalışmıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıca bastırmanız lazım. İlkte ben de panik olmuştum. Tık sesi geldiği zaman çalışıyor. Bir de ses kartından muteli mi ona bakın.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Eylül 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: Sıkıca bastırmanız lazım. İlkte ben de panik olmuştum. Tık sesi geldiği zaman çalışıyor. Bir de ses kartından muteli mi ona bakın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyleymiş çok teşekkürler hocam. Hocam bu arada yeni aldımda yapmam gereken bir şeyler var mı? CS:GO oyuncusuyum herhangi bir ayarı vs var mıdır? Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Sıkıca bastırmanız lazım. İlkte ben de panik olmuştum. Tık sesi geldiği zaman çalışıyor. Bir de ses kartından muteli mi ona bakın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyleymiş çok teşekkürler hocam. Hocam bu arada yeni aldımda yapmam gereken bir şeyler var mı? CS:GO oyuncusuyum herhangi bir ayarı vs var mıdır?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #4 emirhannk dedi: Gerçekten öyleymiş çok teşekkürler hocam. Hocam bu arada yeni aldımda yapmam gereken bir şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... EQ ayarları yapabilirsiniz. Forumda paylaşan arkadaşlar vardı. Reddit üzerinden de bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Gerçekten öyleymiş çok teşekkürler hocam. Hocam bu arada yeni aldımda yapmam gereken bir şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... EQ ayarları yapabilirsiniz. Forumda paylaşan arkadaşlar vardı. Reddit üzerinden de bulabilirsiniz.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Eylül 2023 #5 Hyuuga Neji dedi: EQ ayarları yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim hocam. Artı 0 Eksi
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 12 Eylül 2023 #6 emirhannk dedi: Nereden yapabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar yapma direk kullan. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #7 emirhannk dedi: Nereden yapabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi. Peace adlı eklenti üzerinden başka bir programa ekleniyor. Ayarlar oradan. bomi dedi: Hiçbir ayar yapma direk kullan. Genişletmek için tıkla... EQ ayarı olmadan verdiği ses Kingston versiyonuna nazaran daha kötü. Yapması gerek. Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Nereden yapabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi. Peace adlı eklenti üzerinden başka bir programa ekleniyor. Ayarlar oradan. bomi dedi: Hiçbir ayar yapma direk kullan. Genişletmek için tıkla... EQ ayarı olmadan verdiği ses Kingston versiyonuna nazaran daha kötü. Yapması gerek.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Eylül 2023 #8 Hyuuga Neji dedi: Yazdığım gibi. Peace adlı eklenti üzerinden başka bir programa ekleniyor. Ayarlar oradan. EQ ayarı olmadan verdiği ses Kingston versiyonuna nazaran daha kötü. Yapması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın tam anlamadım peace eklentisi derken daha detaylı anlatır mısınız rica etsem. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Yazdığım gibi. Peace adlı eklenti üzerinden başka bir programa ekleniyor. Ayarlar oradan. EQ ayarı olmadan verdiği ses Kingston versiyonuna nazaran daha kötü. Yapması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın tam anlamadım peace eklentisi derken daha detaylı anlatır mısınız rica etsem.
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 12 Eylül 2023 #9 Hyuuga Neji dedi: Yazdığım gibi. Peace adlı eklenti üzerinden başka bir programa ekleniyor. Ayarlar oradan. EQ ayarı olmadan verdiği ses Kingston versiyonuna nazaran daha kötü. Yapması gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır Cloud 2 nin en güzel yanı bu zaten tak ve kullan. @emirhannk Sen daha CS veya Valorant a girmeden kulaklığı denemeden niye ayar arıyorsun ki? Girdin ses kasmadın bile henüz Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Yazdığım gibi. Peace adlı eklenti üzerinden başka bir programa ekleniyor. Ayarlar oradan. EQ ayarı olmadan verdiği ses Kingston versiyonuna nazaran daha kötü. Yapması gerek. Genişletmek için tıkla... Hayır Cloud 2 nin en güzel yanı bu zaten tak ve kullan. @emirhannk Sen daha CS veya Valorant a girmeden kulaklığı denemeden niye ayar arıyorsun ki? Girdin ses kasmadın bile henüz
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Eylül 2023 #10 Bu arada gürültü engelleyici ayarını nasıl açıp kapayabilirim. Artı 0 Eksi