HyperX Cloud 2 kulaklıktan sesler ters geliyor

EfeTuga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken belirli bir süre sıkıntı olmadan oynayabiliyorum. Ancak sonrasında bir anda kulaklıktan gelen sesler ters gelmeye başlıyor; sağdan gelmesi gereken ses soldan, soldan gelmesi gereken ses ise sağdan geliyor. PUBG oynarken fark ettim; bir süre sonra duyduğum seslerin olduğu yerde adam olmadığını anlayınca YouTube'da sağ-sol kulaklık testini denedim ve seslerin ters olduğunu fark ettim. Kulaklığım HyperX Cloud 2, USB çoğaltıcıya bağlı. Sorun, USB çoğaltıcıyı çıkarıp taktığım zaman geçici olarak düzeliyor; ancak bir süre sonra tekrar sesler bir anda tersten gelmeye başlıyor. Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz?

(Windows 11 kullanıyorum)

Merhaba, oyun oynarken belirli bir süre sıkıntı olmadan oynayabiliyorum. Ancak sonrasında bir anda kulaklıktan gelen sesler ters gelmeye başlıyor; sağdan gelmesi gereken ses soldan, soldan gelmesi gereken ses ise sağdan geliyor. PUBG oynarken fark ettim; bir süre sonra duyduğum seslerin olduğu yerde adam olmadığını anlayınca YouTube'da sağ-sol kulaklık testini denedim ve seslerin ters olduğunu fark ettim. Kulaklığım HyperX Cloud 2, USB çoğaltıcıya bağlı. Sorun, USB çoğaltıcıyı çıkarıp taktığım zaman geçici olarak düzeliyor; ancak bir süre sonra tekrar sesler bir anda tersten gelmeye başlıyor. Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz?

(Windows 11 kullanıyorum)
Hocam selamlar. Çözümü zaten dile getirmişsiniz ancak bağlantıyı doğrudan kasanın arkasındaki USB portundan gerçekleştirir misiniz? Kalitesiz veya arızalı belli ki USB çoğaltıcınız. Windows'un ses ayarlarını da sıfırlamanızı öneririm. Ayrıca USB 3.0 yerine bir de USB 2.0 portuna geçmeyi deneyebilirsiniz. Test etmek için YouTube'da left-right Audio test şeklinde aratma yapıp test edebilirsiniz.
Kulaklığın yazılımının güncel olmasına da dikkat edelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı