HyperX Cloud 2 Mikrofon Hassasiyeti Ayarlama

TinSoldier

Hectopat
Daha fazla  
Bende HyperX Cloud 2 var. Bu kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum ve ekran kaydı alırken arkadan klavye sesi geliyor bende bunu Discord'da ki gibi mikrofonun hassasiyetini ayarlamak istiyorum.

Yani mikrofonun dibine girince sesimi alsın istiyorum sadece arkadaki sesleri almaması için. Bunun için bir program falan var mıdır ve ya nasıl ayarlayabilirim?

Ses kartından mikrofonun sesini kıs işe yarıyor.
Denedim. Sadece sesi az alıyor hassasiyeti düşürmüyor. Discordu biliyorsanız eğer orada mikrofonun hassasiyetini alıyorsun arkadaki hiçbir sesi almıyor sadece mikrofona yakınlaştıkça alıyor sesi

Denedim. Sadece sesi az alıyor hassasiyeti düşürmüyor. Discordu biliyorsanız eğer orada mikrofonun hassasiyetini alıyorsun arkadaki hiçbir sesi almıyor sadece mikrofona yakınlaştıkça alıyor sesi
Ekran kaydı aldığın programda ayarları yoksa farklı bir pogram kullan yanlış bilmiyorsam OBS de olması lazım.

Dostum sabah böyle bir şey yoktu masaya tüm gücümle vurduğum halde sesi almıyordu fakat benim sesimi gayet yüksek alıyordu sonra birden ilk aldığım gün gibi mikrofon bütün sesleri alıyor hassasiyeti o kadar düştü ki anlatamam her şeyi salondan biri bağrınca onu bile alıyor Discord'a.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı