HyperX Cloud 2 mikrofona çok fazla nefes alma sesi geliyor

Thosei

Femtopat
Arkadaşlar selamlar, kulaklığımın mikrofonuna çok fazla nefes sesim gidiyormuş. Arkadaşlarım bu durumdan çokça şikayetçi :D. Bunun için kulaklığımın en iyi mikrofon ayarı nasıl olmalıdır? Bunu hangi program yardımıyla yaparım? Bu programlar oyun oynarken arkada çalışırsa bilgisayara çok fazla yük bindirir mi? Ve son olarak mikrofonumun tam olarak pozisyonu nasıl olmalıdır? Yardım ederseniz çok makbule geçer. İyi forumlar dilerim.

Ağız ile arasında 1 parmaklık alan olsa yeterli.

Benim mikrofonum ağzımla arasında 1 parmak boşluk kalacak şekilde duruyor.

Aslında birçok değişik şekilde denedim ama nefes sesim gelmeye devam ediyor. Ben normal olarak nefes aldığımı düşünüyorum. Bunun için internette gezindiğimde Cloud 2 için bir sürü ayar videosu gördüm. Birçoğunda ses sonradan çok daha iyi oluyordu ancak hangi videodan yardım alacağımı bilmiyorum. Bu yüzden size sorayım dedim.

Arkadaşlar selamlar, kulaklığımın mikrofonuna çok fazla nefes sesim gidiyormuş. Arkadaşlarım bu durumdan çokça şikayetçi :D. Bunun için kulaklığımın en iyi mikrofon ayarı nasıl olmalıdır? Bunu hangi program yardımıyla yaparım? Bu programlar oyun oynarken arkada çalışırsa bilgisayara çok fazla yük bindirir mi? Ve son olarak mikrofonumun tam olarak pozisyonu nasıl olmalıdır? Yardım ederseniz çok makbule geçer. İyi forumlar dilerim.
RTX bir ekran kartına sahipseniz RTX Voice çok rahat temizliyor sesleri. Nefes sesinizi de keseceği kanaatindeyim.

Aslında birçok değişik şekilde denedim ama nefes sesim gelmeye devam ediyor. Ben normal olarak nefes aldığımı düşünüyorum. Bunun için internette gezindiğimde Cloud 2 için bir sürü ayar videosu gördüm. Birçoğunda ses sonradan çok daha iyi oluyordu ancak hangi videodan yardım alacağımı bilmiyorum. Bu yüzden size sorayım dedim.
Bilmiyorum, ben herhangi bir ayar yapmaya gerek duymamıştım. Deneyin hepsini isterseniz, en iyi ses vereni kullanırsınız.

RTX bir ekran kartına sahipseniz RTX Voice çok rahat temizliyor sesleri. Nefes sesinizi de keseceği kanaatindeyim.

Maalesef RTX bir ekran kartına sahip değilim. Bu arada OBS diye bir program sayesinde mikrofonu daha kaliteli hale getirebiliyormuşuz. Bu OBS oyun içi FPS dropları düşük FPS sorunu yaşatır mı acaba bana?

Yalnız arkadan da hatırı sayılır bir VRAM alıyor bu işlemi yaparken, alternatifi de var; ASUS B550 anakart var ise harcamadan yapıyor bu işlemi. 😁
Öyle mi, bilmiyordum. Teşekkürler bu bilgi için.

Maalesef RTX bir ekran kartına sahip değilim. Bu arada OBS diye bir program sayesinde mikrofonu daha kaliteli hale getirebiliyormuşuz. Bu OBS oyun içi FPS dropları düşük FPS sorunu yaşatır mı acaba bana?
OBS üzerinden kayıt alırken sesi temizleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Yani OBS üzerinden işlenmiş sesinizi arkadaşlarınıza doğrudan iletemiyorsunuz. Doğrudan iletebilmeniz için Voicemeeter gibi programlar var. Ben tam kullanışını bilmiyorum ama temizleme konusunda yardımcı olur mu bilemiyorum o yüzden o konuda daha deneyimli birisi size yön gösterebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı