sezginex Kilopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2018 #11 Baki Delibaş dedi: Yanında ses kartı veriliyor mu bilmiyorum. Harici ses kartı ile sorun çözülür mü yine bir fikrim yok. Hiç harici ses kartı kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Dışardan alırsa ne kadar yararı olur bende bilmiyorum ama pahalı bir ses kartı alırsa yararı olacaktır elbet
Baki Delibaş dedi: Yanında ses kartı veriliyor mu bilmiyorum. Harici ses kartı ile sorun çözülür mü yine bir fikrim yok. Hiç harici ses kartı kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Dışardan alırsa ne kadar yararı olur bende bilmiyorum ama pahalı bir ses kartı alırsa yararı olacaktır elbet
StolenBike Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2018 #12 Anıl_Yılmaz dedi: ncelikle ben laptop kullanıyorum (Monster Abra A5). Bu laptop ile kulaklık tam uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Uyumludur, hatta normalde ses performansı kötüyse Cloud 2'yle gelen USB ses kartıyla daha iyi performans alırsınız. Anıl_Yılmaz dedi: Bir de bazı yerlerdeki yorumlarda kulaklığın çok abartıldığını o kadarda iyi olmadığını 7.1'inin vasat olduğunu içeren yorumlar okudum. Genişletmek için tıkla... Abartılan kulaklık değil de 7.1 virtual surround aslında. Cloud II'nin 7.1 performansını beğenmezseniz Razer Surround, Windows Sonic gibi ücretsiz çözümler de var. Kulaklığı beğendiyseniz alın bence.
Anıl_Yılmaz dedi: ncelikle ben laptop kullanıyorum (Monster Abra A5). Bu laptop ile kulaklık tam uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Uyumludur, hatta normalde ses performansı kötüyse Cloud 2'yle gelen USB ses kartıyla daha iyi performans alırsınız. Anıl_Yılmaz dedi: Bir de bazı yerlerdeki yorumlarda kulaklığın çok abartıldığını o kadarda iyi olmadığını 7.1'inin vasat olduğunu içeren yorumlar okudum. Genişletmek için tıkla... Abartılan kulaklık değil de 7.1 virtual surround aslında. Cloud II'nin 7.1 performansını beğenmezseniz Razer Surround, Windows Sonic gibi ücretsiz çözümler de var. Kulaklığı beğendiyseniz alın bence.
Anıl_Yılmaz Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2018 #13 Herkeze yorumları için teşekkür ederim. HyperX Cloud Stinger aldım. Ürün gelince düşüncelerimi buraya yazarım.
Herkeze yorumları için teşekkür ederim. HyperX Cloud Stinger aldım. Ürün gelince düşüncelerimi buraya yazarım.