Hyperx Cloud 2 Nasıl?

Yanında ses kartı veriliyor mu bilmiyorum. Harici ses kartı ile sorun çözülür mü yine bir fikrim yok. Hiç harici ses kartı kullanmadım.
Dışardan alırsa ne kadar yararı olur bende bilmiyorum ama pahalı bir ses kartı alırsa yararı olacaktır elbet

ncelikle ben laptop kullanıyorum (Monster Abra A5). Bu laptop ile kulaklık tam uyumlu mudur?

Uyumludur, hatta normalde ses performansı kötüyse Cloud 2'yle gelen USB ses kartıyla daha iyi performans alırsınız.

Bir de bazı yerlerdeki yorumlarda kulaklığın çok abartıldığını o kadarda iyi olmadığını 7.1'inin vasat olduğunu içeren yorumlar okudum.

Abartılan kulaklık değil de 7.1 virtual surround aslında. Cloud II'nin 7.1 performansını beğenmezseniz Razer Surround, Windows Sonic gibi ücretsiz çözümler de var. Kulaklığı beğendiyseniz alın bence.

Herkeze yorumları için teşekkür ederim. HyperX Cloud Stinger aldım. Ürün gelince düşüncelerimi buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…