Hyperx Cloud 2 Niye Kötüleniyor?

Zoeyx

Kilopat
Daha fazla  
Ben şunu anlamış değilim, tamam eski bir model olabilir ama çoğu sponsorluk almamış profesyonel CS:GO oyuncusuna sorduğumda bence mükemmel öneririm diyor. Ayriyeten çoğu CS:GO turnuvasına katıldığımızda önümüze ilk getirilen kulaklık HyperX Cloud 2 oluyor. Ben en son 5 ay önceki turnuvada kullandığım için aradan baya geçti. Hyperx Cloud 2 bence Gaming için önerilebilecek bir kulaklık, en azından Arctis serileri gibi kendin equlaizer falan yapmıyorsun ve ayarlarını bulmakta zorlanmıyorsun. Bu yüzden Arctis 3'ün ayarlarını bulamamak fazlasıyla sinirlendiriyor, saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3 için ayar bulmaya gerek yok. Kendi hazır ayarları bulunuyor. Çıkalı kaç sene olmuş eski bir modeli almak artık mantıklı değil. Sponsorluk ile ürünü bende bedavaya alsam överdim. İnsanlar yayınlardan izleyip gaza gelip alıyor. Ama an itibari ile fiyatini hak etmiyor. O Fiyat aralığında daha güncel ve kaliteli modeller alınabilir.

Sosyalde CoolerMaster MH ve Arctis serisinden başka bir ürün önerilmiyor da ondan. Kulaklık önerisi isteyenlerin kesinlikle bakmaması gereken bir yer halini aldı artık.
Önerilmemesi mi gerekiyor? Eğer öyleyse sebeplerini bekliyorum.

Bazen ben de denk geliyorum. Şahsen önermediğim zaman sebeplerini belirtiyorum. Yaklaşık 2 yıl Cloud 2 kullanmış biri olarak, gerçekten iyi bir kulaklık. Eskiden de zaten fazla alternatifi yoktu, sürekli öneriyorduk. Yalnız bayağı eski bir kulaklık olmasına rağmen şu an satıldığı fiyatı hak etmiyor, 7.1'i, var olan rakiplerine göre geride kalıyor. (7.1 olarak berbat bir kulaklık olarak da bilinir) Rahatlık, mikrofon olarak iyi bir model. Eski olması sebebiyle de sürücü desteği yok. Rakiplerinin aynı şekilde var ve bir süre daha devam edecektir.

Yani Cloud 2'yi biraz daha bütçe dostu fiyatlardan görsek, alınabilecek bir model hala. Ama ben bu kulaklığın, bu zamanda, bu kadar alternatifi varken 400 TL'ye alınmasına sıcak bakmıyorum.

Bazen ben de denk geliyorum. Şahsen önermediğim zaman sebeplerini belirtiyorum. Yaklaşık 2 yıl Cloud 2 kullanmış biri olarak, gerçekten iyi bir kulaklık. Eskiden de zaten fazla alternatifi yoktu, sürekli öneriyorduk. Yalnız bayağı eski bir kulaklık olmasına rağmen şu an satıldığı fiyatı hak etmiyor, 7.1'i, var olan rakiplerine göre geride kalıyor. (7.1 olarak berbat bir kulaklık olarak da bilinir) Rahatlık, mikrofon olarak iyi bir model. Eski olması sebebiyle de sürücü desteği yok. Rakiplerinin aynı şekilde var ve bir süre daha devam edecektir.

Yani Cloud 2'yi biraz daha bütçe dostu fiyatlardan görsek, alınabilecek bir model hala. Ama ben bu kulaklığın, bu zamanda, bu kadar alternatifi varken 400 TL'ye alınmasına sıcak bakmıyorum.

Ben Arctis 3'ü mikrofonu yüzünden iadeye yolladım. Kabul edilirse tekrar aynı modeli almam biraz saçma olmaz mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı