HyperX Cloud 2 ped değişiminde hangi ped tercih edilmeli?

Merhaba, az önce HyperX destek ile görüşme yaptım. Bana müşteri memnuniyeti için ücretsiz ped gönderebileceklerini ilettiler. Sizce Cloud 2 kulaklığın üzerinde gelen yani sağdaki pedi mi istiyeyim yoksa soldaki kutudan çıkan yedek pedi mi istiyeyim? Bu kulaklığı 4 yıldır kullanıyorum pedlerde ciddi anlamda bayağı aşınma oldu. Sizce uzun vade de hangi ped daha çok dayanır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-13 163923.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-13 163923.png
    653,1 KB · Görüntüleme: 118
Hocam tercihim soldaki ped olur.
Sağdaki hava geçirmiyor ve kulağa basınç uyguluyor. Ama oynadığın oyuna göre bir tercih yapabilirsin.
Not= ikisini de kullandım.

Merhaba, az önce HyperX destek ile görüşme yaptım. Bana müşteri memnuniyeti için ücretsiz ped gönderebileceklerini ilettiler. Sizce Cloud 2 kulaklığın üzerinde gelen yani sağdaki pedi mi istiyeyim yoksa soldaki kutudan çıkan yedek pedi mi istiyeyim? Bu kulaklığı 4 yıldır kullanıyorum pedlerde ciddi anlamda bayağı aşınma oldu. Sizce uzun vade de hangi ped daha çok dayanır?
Soldaki kumaş sanırım , eğer öyleyse ben her daim kumaşı seçerim. Ses yalıtımı suni deriden daha kötü fakat suni deri terletirken kumaş bu konuda hava aldığı için daha serin bir kullanım sunuyor. Hangisi daha uzun sürer malzeme kalitesini bilmediğimden yorum yapamam. Tercih sizin.

Ben olsam suni deriyi alırdım kumaşı denedim fakat beğenmedim.

Yani soldaki mi?
Deri daha az ses alır.

Ben olsam suni deriyi alırdım kumaşı denedim fakat beğenmedim.
Yani sağdakini övüyorsunuz.
Hocam tercihim soldaki ped olur.
Sağdaki hava geçirmiyor ve kulağa basınç uyguluyor. Ama oynadığın oyuna göre bir tercih yapabilirsin.
Not= ikisini de kullandım.
Benim için ses yalıtımı ve uzun vade de az bozulması önemli.

Son düzenleme:
Merhabalar, müşteri hizmetleriyle nasıl kontak kurdunuz ve pedlerin size ulaşması ne kadar sürdü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı