HyperX Cloud 2 ses kartına kulak içi tkaılır mı?

Neco112

Hectopat
Arkadaşlar Cloud 2'nin ses kartına kulak içi kulaklık taksam olur mu yoksa kasanın arkasındaki hak girişine mi takmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dene ben de merak ettim oluyorsa haber verirsin hocam.
Hocam asus rog cetra 2 aldım şuan kargoda henüz elime ulaşmadı genel olarak fps oyunları oynuyorum eğer olmayacaksa uzatma kablo da alıcam kasanın arkasına takmak için o yüzden soruyorum

Hocam ASUS ROG cetra 2 aldım şu an kargoda henüz elime ulaşmadı genel olarak FPS oyunları oynuyorum eğer olmayacaksa uzatma kablo da alacağım kasanın arkasına takmak için o yüzden soruyorum

Haaa hocam büyük ihtimal olabilir ikisinin jak girişleri aynıysa. Bende Cloud 2 var ama jak girişli kulaklığım yok. Olsa sizin için denerdim.

Arkadaşlar Cloud 2'nin ses kartına kulak içi kulaklık taksam olur mu yoksa kasanın arkasındaki hak girişine mi takmalıyım?
Merhabalar, konuyu hortlatmış oldum ama kulak içi kulaklık ile kullandınız mı herhangi bir sorun var mıydı ? Ben denediğimde mic çalışmadı sizde de böyle bir sorun oldu mu ?

Merhabalar, konuyu hortlatmış oldum ama kulak içi kulaklık ile kullandınız mı herhangi bir sorun var mıydı ? Ben denediğimde mic çalışmadı sizde de böyle bir sorun oldu mu ?
Bende sorunsuz çalışıyor mic herhangi Bi sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…