Hocam asus rog cetra 2 aldım şuan kargoda henüz elime ulaşmadı genel olarak fps oyunları oynuyorum eğer olmayacaksa uzatma kablo da alıcam kasanın arkasına takmak için o yüzden soruyorumDeneben de merak ettim oluyorsa haber verirsin hocam.
Hocam ASUS ROG cetra 2 aldım şu an kargoda henüz elime ulaşmadı genel olarak FPS oyunları oynuyorum eğer olmayacaksa uzatma kablo da alacağım kasanın arkasına takmak için o yüzden soruyorum
Merhabalar, konuyu hortlatmış oldum ama kulak içi kulaklık ile kullandınız mı herhangi bir sorun var mıydı ? Ben denediğimde mic çalışmadı sizde de böyle bir sorun oldu mu ?Arkadaşlar Cloud 2'nin ses kartına kulak içi kulaklık taksam olur mu yoksa kasanın arkasındaki hak girişine mi takmalıyım?
Bende sorunsuz çalışıyor mic herhangi Bi sorun yaşamadımMerhabalar, konuyu hortlatmış oldum ama kulak içi kulaklık ile kullandınız mı herhangi bir sorun var mıydı ? Ben denediğimde mic çalışmadı sizde de böyle bir sorun oldu mu ?
Anladım teşekkürlerBende sorunsuz çalışıyor mic herhangi Bi sorun yaşamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.