HyperX Cloud 2 kullanıyorum arkadaslar, durup dururken dizi bakarken sağ taraftan ses gelmeme sorunu yaşıyorum. Sadece sol taraftan ses geliyor. Ama hiç yere düşürmedim kulaklığı. Eylülden bu yana kullanıyorum. Ses kartını çıkarıp da denedim ama olmuyor nedense. Sağ kulaklık patladı mı ne oldu? %30'da kullanıyorum zaten.
HyperX Cloud 2 kullanıyorum arkadaslar, durup dururken dizi bakarken sağ taraftan ses gelmeme sorunu yaşıyorum. Sadece sol taraftan ses geliyor. Ama hiç yere düşürmedim kulaklığı. Eylülden bu yana kullanıyorum. Ses kartını çıkarıp da denedim ama olmuyor nedense. Sağ kulaklık patladı mı ne oldu? %30'da kullanıyorum zaten.
Telefonla denedim. Onda da aynı. Ama isviçreden aldım faturası durduğu halde.
Nasıl garantiye gönderebilirim türkiyeden? Yani servisi falan nerede ki. İnternetten baktım +1 li bi numara
Telefonla denedim. Onda da aynı. Ama isviçreden aldım faturası durduğu halde.
Nasıl garantiye gönderebilirim türkiyeden? Yani servisi falan nerede ki. İnternetten baktım +1 li bi numara
Aynı sorun vardı. Bu konuya bakarken çözdüm. Kulaklığın kendi ses açma kapama yerini sonuna kadar açmışım. Biraz geriye doğru oynatınca sorun çözüldü. Umarım sizinki de bu şekilde düzelir.
Kabloları çok iyi taktığınıza emin olun. Ben hafif gevşek takmışım ama tam takmış gibi geliyor kontrol ettiğinizde. Çıkartın ve dikkatlice takın düzelecektir.