Daha 1 yıl oldu alalı, garantisi var ama sorun kullanıcı kaynaklı olduğundan hiçbir işlem yapmazlar sanırım.
Resimlerdeki 2 plastik aparat kademe kademe kırıldı ve artık iş görmüyor, kulakta durmuyor kulaklık ama herşeyi sorunsuz çalışıyor.
Bu aparatı bulma şansım var mı?
Marka Hyperx Kulaklık Menteşe Yedek Parçaları - Cloud 2, Cloud 2 Wireless ve Cloud Alpha Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Marka Hyperx Kulaklık Menteşe Yedek Parçaları - Cloud 2, Cloud 2 Wireless ve Cloud Alpha Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yok. RMA yardımcı olmuyor, yok işte Türkiye'ye gönderim yapılmıyor garanti hakkınız sona ermiştir diye boş boş oyalıyorlar. 2 hafta uğraştım, sonra aldığım yer ile konuştum onlara yurtiçi kargo kodu ile gönderdim yenisi geldi.
Garanti yoksa destek vermemeleri normal. Birkaç ay önce Alloy Origins 65 model klavyemin aydınlatma sorunundan dolayı değişim yapmışlardı. Direkt adres isteyip yolladılar.
Garanti yoksa destek vermemeleri normal. Birkaç ay önce Alloy Origins 65 model klavyemin aydınlatma sorunundan dolayı değişim yapmışlardı. Direkt adres isteyip yolladılar.