Hyperx Cloud 2 tamir edilir mi?

• Konuyu başlatan Gjea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.369

Gjea

Centipat
Daha fazla  
Daha 1 yıl oldu alalı, garantisi var ama sorun kullanıcı kaynaklı olduğundan hiçbir işlem yapmazlar sanırım.
Resimlerdeki 2 plastik aparat kademe kademe kırıldı ve artık iş görmüyor, kulakta durmuyor kulaklık ama herşeyi sorunsuz çalışıyor.
Bu aparatı bulma şansım var mı?

IMG_9661.jpeg

IMG_9660.jpeg

IMG_9659.jpeg

IMG_9658.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedek parça olarak satılıyor ancak yine de RMA oluşturman faydalı olur.

Yok. RMA yardımcı olmuyor, yok işte Türkiye'ye gönderim yapılmıyor garanti hakkınız sona ermiştir diye boş boş oyalıyorlar. 2 hafta uğraştım, sonra aldığım yer ile konuştum onlara yurtiçi kargo kodu ile gönderdim yenisi geldi.

Yok hocam o kullanıcı kaynaklı değil, bende Cloud 2 kullanıyorum sıkıntı malzeme yapısında.. Garantiye verin yenisiyle değişim yapıyorlar.
Emin misin hocam göndereyim servise o zaman. Ne yazmak daha mantıklı olur acaba gönderirken

Aldığımız yer işe görüşmek mi mantıklı garantiye göndermek mi

Son düzenleme:
Garanti yoksa destek vermemeleri normal. Birkaç ay önce Alloy Origins 65 model klavyemin aydınlatma sorunundan dolayı değişim yapmışlardı. Direkt adres isteyip yolladılar.
Garanti var, garanti yoksa niye yazayım? RMA yurtdışında garantiniz yok diye boş boş oyaladılar.

Benim Şuan yeni ürün için nereye yazmam gerekli acaba? Garantim var çünkü

Bunların mail adresi ne hocam ya
Hocam satıcı kim? Ben itopyadan aldim. İtopya ile konustum ürünü gönderin dediler gönderdim. Normal hyperx garantisi gecersiz bana yardimci olmadilar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı