HyperX Cloud 2 USB türü nedir?

Kulaklıktan gelen kısımda 3.5mm jak var. Ses kartına takınca standart USB oluyor. Daha açıklayıcı olursanız daha iyi geri dönüşler alabilirsiniz.
 
Demek istediğim benim bi laptopum var kulaklığı ona bağladığımda ufak bir oynamada hemen çıkıyor bunu sebebini bilen var mı ?
 
Demek istediğim benim bir laptopum var kulaklığı ona bağladığımda ufak bir oynamada hemen çıkıyor bunu sebebini bilen var mı?

Bilmiyorum ama kulaklığınızın USB'si USB girişine küçük geliyor olabilir ama bütün USB'ler aynı boyutta olur diye düşünüyorum. USB girişiniz esnemeden kaynaklı genişlemiş olabilir. Bir bilgim yok bunlar sadece aklıma gelen tahminler bu da aklınızda bulunsun.
 
Boyut olarak USB'lerin aynı tipler arasında boyut farkları yoktur. MicroUSB gibi bir fark aramadığınızı düşünerek böyle diyorum. Sorunun, laptop içinde USB'yi takarken alt ve üstteki kıskaçların USB'yi tutması gerekirken genişledikleri, zarar gördükleri, çok kullanımdan ezildikleri için olabileceğini düşünüyorum. Başka USB'ler ile de aynı giriş, aynı sorunu yapıyor mu diye dene derim. Yapıyorsa senin yapacağın fiziksel olarak düzeltmeye çalışmanı, aygıta zarar verme ihtimalin olduğu için pek önermem. Eğer sorun olmuyorsa ses kartının USB'sini başka girişte dene. Ses kartı USB'sinde sorun varsa ezilip kirlenmediğinden emin ol. Bunlar da normalse çözümün için aklıma bir şey gelmiyor maalesef.
 

Geri
Yukarı