HyperX Cloud 2 ve garanti durumu

taze

Decapat
Daha fazla  
Şubat 2023 gibi 1350 TL'ye MediaMarkt Online mağazadan aldığım HyperX Cloud 2 kulaklığımı 28 Nisan 2023 tarihinde HyperX Cloud 2 kulaklığımı "jak girişi ile ses kartı arasında temassızlık ve dip ses sorunu" gerekçesiyle İstanbul özdilekpark mediamarkta garantiye verdim. Yaklaşık 1 ay sonra ürününüz ile ilgilidir işlemler tamamlanmıştır mağazamıza elinizde servis kağıdıyla gelin diye SMS geldi. Gittim ve denilen şey "ürünün garanti servisi tarafından değişim veya para iadesi istenmiş ürün Türkiye'deki hiçbir mağazada olmadığı için para iadesi vereceğiz " şok oldum çünkü 1350 TL iade ederlerse ben 700-800 TL daha eklemem lazım ki aynı kulaklığı alayım lanet enflasyon yüzünden iade isteyemedim ve ürünün herhangi bir mağazaya gelince bana haber edilip hemen teslim edilmesini talep ettim (yani değişim) şimdi sorum işte tam da burada bu süreçte MediaMarkt veya herhangi bir şirket suçlu mu benim ne yapmam gerekiyordu? Ve ürünün ne zaman geleceği belli değil Online mağazalarda var ama oradan değişim olmuyor diyorlar mağazaya gelmesini beklesem sonsuza kadar mı bekleyeceğim bunun yasal bir süresi var mı bu kulaklığı çok uzun süredir bekliyorum kusurlu ürünü 1.5 ay bekleyip geri almak istemiyorum birisi yardım edebilir mi hukuki anlamda bir sorun olduğunu seziyorum.

2 hafta önce yeni hyperx cloud 2 kulaklığım garantiden geldi. Tek yaptığım kendi sitelerine girip customer service ile chat yapmaktı. Adamlara 2 tane fotoğraf attım ve ürünümün yenisini yolladılar. Sıkıntı görseldeki plastik bölge kırıldı ve ordan kulaklığın kızak sistemi çıktı. Ben orayı bantladım sapa sağlam oldu. Adamlar yenisini taa ingiltereden yolladılar. Eskisini de almadılar. Şu an 2 tane kulaklığım var birisini nişanlıma verdim 😄 Sakın Türkiye ile iletişime girme. Direkt olarak hyperx sitesine girip yaz onlar yönlendirecekler.

Dosya Ekleri

• IMG-20230427-WA0000.jpeg
    IMG-20230427-WA0000.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 362
Şubat 2023 gibi 1350 TL'ye MediaMarkt Online mağazadan aldığım HyperX Cloud 2 kulaklığımı 28 Nisan 2023 tarihinde HyperX Cloud 2 kulaklığımı "jak girişi ile ses kartı arasında temassızlık ve dip ses sorunu" gerekçesiyle İstanbul özdilekpark mediamarkta garantiye verdim. Yaklaşık 1 ay sonra ürününüz ile ilgilidir işlemler tamamlanmıştır mağazamıza elinizde servis kağıdıyla gelin diye SMS geldi. Gittim ve denilen şey "ürünün garanti servisi tarafından değişim veya para iadesi istenmiş ürün Türkiye'deki hiçbir mağazada olmadığı için para iadesi vereceğiz " şok oldum çünkü 1350 TL iade ederlerse ben 700-800 TL daha eklemem lazım ki aynı kulaklığı alayım lanet enflasyon yüzünden iade isteyemedim ve ürünün herhangi bir mağazaya gelince bana haber edilip hemen teslim edilmesini talep ettim (yani değişim) şimdi sorum işte tam da burada bu süreçte MediaMarkt veya herhangi bir şirket suçlu mu benim ne yapmam gerekiyordu? Ve ürünün ne zaman geleceği belli değil Online mağazalarda var ama oradan değişim olmuyor diyorlar mağazaya gelmesini beklesem sonsuza kadar mı bekleyeceğim bunun yasal bir süresi var mı bu kulaklığı çok uzun süredir bekliyorum kusurlu ürünü 1.5 ay bekleyip geri almak istemiyorum birisi yardım edebilir mi hukuki anlamda bir sorun olduğunu seziyorum.
Hocam araştırma yaptım yanlış anlaşılma olmadıysa kanuna göre güncel bedel tüketiciye ödenmesi gerekiyor diyor

2 hafta önce yeni HyperX Cloud 2 kulaklığım garantiden geldi. Tek yaptığım kendi sitelerine girip customer service ile chat yapmaktı. Adamlara 2 tane fotoğraf attım ve ürünümün yenisini yolladılar. Sıkıntı görseldeki plastik bölge kırıldı ve oradan kulaklığın kızak sistemi çıktı. Ben orayı bantladım sapa sağlam oldu. Adamlar yenisini TAA İngiltere'den yolladılar. Eskisini de almadılar. Şu an 2 tane kulaklığım var birisini nişanlıma verdim 😄 sakın Türkiye ile iletişime girme. Direkt olarak HyperX sitesine girip yaz onlar yönlendirecekler.

Kendi sitelerindeki customer servicein linkini atar mısın ben bulamadım veya bir SS atarsan nerede olduğuna dair çok minnettar olurum.

Kendi sitelerindeki customer servicein linkini atar mısın ben bulamadım veya bir SS atarsan nerede olduğuna dair çok minnettar olurum.
HyperX | High Quality Gaming Gear dostum sağ altta chat ikonu çıkıyor ordan adım adım canlı sohbete bağlanabilirsin. Senden ürünün sorunu ne onu anlatmanı isteyecekler daha sonra mailleşmeye geçiyorlar.

Hocam aynisi bugun kuzenimin basina geldi, ses kartiyla alakali bir problem diyip iadeyi kabul etmisler fakat onceki aldigi fiyatin iki katindan fazla urun su an. Biz de ne yapacagimizi dusunuyorduk.

Eki Görüntüle 1792739

Hocam sonuç olarak beni buraya yönlendirdi doğru bilgileri verirsem yardımcı olurlar mı?
Aynen dostum şimdi senden ürünün 2 tane fotoğrafını istiyorlar isminin ve bugünün tarihinin yazılı olduğu kağıtla birlikte bide faturanı istiyorlar bunların hepsini yollayınca RMA departmanına sorununun doğru olup olmadığı test etmek için gönderiyorlae RMA yüksek ihtimal ürününün değişim talebini kabul ediyor.

Aynen dostum şimdi senden ürünün 2 tane fotoğrafını istiyorlar isminin ve bugünün tarihinin yazılı olduğu kağıtla birlikte bide faturanı istiyorlar bunların hepsini yollayınca RMA departmanına sorununun doğru olup olmadığı test etmek için gönderiyorlae RMA yüksek ihtimal ürününün değişim talebini kabul ediyor.
senden adres istemişlerdir adresi verdikten sonra ne kadar sürdü kulaklığın eve gelmesi herhangi bir ücret alındı mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı