taze
Decapat
Daha fazla
Şubat 2023 gibi 1350 TL'ye MediaMarkt Online mağazadan aldığım HyperX Cloud 2 kulaklığımı 28 Nisan 2023 tarihinde HyperX Cloud 2 kulaklığımı "jak girişi ile ses kartı arasında temassızlık ve dip ses sorunu" gerekçesiyle İstanbul özdilekpark mediamarkta garantiye verdim. Yaklaşık 1 ay sonra ürününüz ile ilgilidir işlemler tamamlanmıştır mağazamıza elinizde servis kağıdıyla gelin diye SMS geldi. Gittim ve denilen şey "ürünün garanti servisi tarafından değişim veya para iadesi istenmiş ürün Türkiye'deki hiçbir mağazada olmadığı için para iadesi vereceğiz " şok oldum çünkü 1350 TL iade ederlerse ben 700-800 TL daha eklemem lazım ki aynı kulaklığı alayım lanet enflasyon yüzünden iade isteyemedim ve ürünün herhangi bir mağazaya gelince bana haber edilip hemen teslim edilmesini talep ettim (yani değişim) şimdi sorum işte tam da burada bu süreçte MediaMarkt veya herhangi bir şirket suçlu mu benim ne yapmam gerekiyordu? Ve ürünün ne zaman geleceği belli değil Online mağazalarda var ama oradan değişim olmuyor diyorlar mağazaya gelmesini beklesem sonsuza kadar mı bekleyeceğim bunun yasal bir süresi var mı bu kulaklığı çok uzun süredir bekliyorum kusurlu ürünü 1.5 ay bekleyip geri almak istemiyorum birisi yardım edebilir mi hukuki anlamda bir sorun olduğunu seziyorum.