HyperX Cloud 2 vs. BlackShark V2 X

xiquse

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyunlara ya da kulaklığı hangi amaçla aldığına bağlı. Eğer yüksek oranla CS:GO için alacaksan kesinlikle HyperX Cloud 2. Genel olarak alacaksan Razer CS:GO oyununda da üzmez çok fazla, hatta tatmin edici olur.

Buradan karşılaştırmasına bakabilirsin. Harmoni olarak Cloud 2 daha iyi. Fakat CS:GO oyunu bilirsin ses kasmak için bayağı önemli. Harmoni değeri Razer'in Cloud 2'ye göre bir tık daha kötü, fakat genel oyunlarda bu sizi kötü etkileyecek anlamına gelmez, hatta CS:GO oyununda bile. Diğer karşılaştırma değerlerine bakabilirsin;

Arada 500 lira var hocam bütçe yeterse V2 olanı alın.

V2 USB mi?

Oynadığın oyunlara ya da kulaklığı hangi amaçla aldığına bağlı. Eğer yüksek oranla CS:GO için alacaksan kesinlikle HyperX Cloud 2. Genel olarak alacaksan Razer CS:GO oyununda da üzmez çok fazla, hatta tatmin edici olur.

Buradan karşılaştırmasına bakabilirsin. Harmoni olarak Cloud 2 daha iyi. Fakat CS:GO oyunu bilirsin ses kasmak için bayağı önemli. Harmoni değeri Razer'in Cloud 2'ye göre bir tık daha kötü, fakat genel oyunlarda bu sizi kötü etkileyecek anlamına gelmez, hatta CS:GO oyununda bile. Diğer karşılaştırma değerlerine bakabilirsin;

Valorant oynuyorum genelde ne almalıyım

Bu saçma bir karşılaştırma.
V2 X modeli hem çok daha ucuz hem ses kartsız.
Burada Cloud 2 önde her türlü ama bütçe varsa tabii ki Razer BlackShark V2 modeli ses kartlı ve çok konforlu.

V2 USB mi?

Peki ya V2 mi yoksa HyperX mi?

Valorant oynuyorum genelde ne almalıyım
Pro Valorant oyuncular genelde HyperX cloud II ve Logitech Pro X kullanıyor, ama Razer kullananlarda var. Bu arada biliyorum şimdi birileri çıkıp "kişisel tercih" diye konuşabilir. Fakat şöyle bir şey var. Bazı şeyleri baz almak iyidir. Pro oyuncuların bu platformlarda olması sadece aim'lerine bakmıyor. Daha çok algıları normale göre yüksek olduğu için. Bu durumda bu oyuncuların kullandığı ekipmanları baz almak gayet normaldir. Bununla birlikte tabii ki kişisel seçimler olacaktır duruma göre. Biz pro oyuncu olmak için mi oynuyoruz ? Genelde hayır, ama en azından public oyunda yüksek seviyelere çıkmak istiyoruz. Tamamen keyfi olsaydık bunları dert etmezdik. Bence HyperX cloud II almalısın. Ama canın Razer çekiyorsa yine alabilirsin. Seni üzmez yani "ay bu ne biçim, kötüymüş bea" gibi tepki vermene neden olmaz, öyle sanıyorum yani çünkü pro oyuncularda kullanan var bu Razer'in modelini;

Pro Valorant oyuncular genelde HyperX Cloud II ve Logitech Pro X kullanıyor, ama Razer kullananlarda var. Bu arada biliyorum şimdi birileri çıkıp "kişisel tercih" diye konuşabilir. Fakat şöyle bir şey var. Bazı şeyleri baz almak iyidir. Pro oyuncuların bu platformlarda olması sadece Aim'lerine bakmıyor. Daha çok algıları normale göre yüksek olduğu için. Bu durumda bu oyuncuların kullandığı ekipmanları baz almak gayet normaldir. Bununla birlikte tabii ki kişisel seçimler olacaktır duruma göre. Biz Pro oyuncu olmak için mi oynuyoruz? Genelde hayır, ama en azından public oyunda yüksek seviyelere çıkmak istiyoruz. Tamamen keyfi olsaydık bunları dert etmezdik. Bence HyperX Cloud II almalısın. Ama canın Razer çekiyorsa yine alabilirsin. Seni üzmez yani "ay bu ne biçim, kötüymüş bea" gibi tepki vermene neden olmaz, öyle sanıyorum yani çünkü Pro oyuncularda kullanan var bu Razer'in modelini;

Teşekkür ederim.

Memnun değilim;
Razer v2X ve V2 aldım, Cloud 2 al geç.

Tamamdır teşekkür ederim.

(A) blackshark V2 öneririm. Oyun profillerine göre ses ekolayzırını THX spatial yazılımıylı otomatik ayarlıyor ve oyunun yapısına göre önemli sesleri daha yüksek sesli hale getiriyor. Mesela R6 gibi bir oyunda ayak seslerini yükseltirken ortamdaki çevre seslerini azaltıyor. Rust gibi bir oyunda silah ve çevre seslerini yükseltiyor böylece kolayca sesin geldiği yönü bulabiliyorsun. Müzik profilleri de gayet iyi. Kulaklığın ses yüksekliği o kadar fazla ki PC'nin sesini 30'dan yukarı çıkaramıyorum. Ses seviyesini daha fazla yükselttiğinde hoparlöre dönüşüyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, bu sıcak günlerde 5-6 saat kadar kullandıktan sonra sıcaklık hissi veriyor ama çok rahatsız etmiyor, 10 dakikalık dinlendirmeyle kulaklık yastıkları hemen soğuyor.

Pro Valorant oyuncular genelde HyperX Cloud II ve Logitech Pro X kullanıyor, ama Razer kullananlarda var. Bu arada biliyorum şimdi birileri çıkıp "kişisel tercih" diye konuşabilir. Fakat şöyle bir şey var. Bazı şeyleri baz almak iyidir. Pro oyuncuların bu platformlarda olması sadece Aim'lerine bakmıyor. Daha çok algıları normale göre yüksek olduğu için. Bu durumda bu oyuncuların kullandığı ekipmanları baz almak gayet normaldir. Bununla birlikte tabii ki kişisel seçimler olacaktır duruma göre. Biz Pro oyuncu olmak için mi oynuyoruz? Genelde hayır, ama en azından public oyunda yüksek seviyelere çıkmak istiyoruz. Tamamen keyfi olsaydık bunları dert etmezdik. Bence HyperX Cloud II almalısın. Ama canın Razer çekiyorsa yine alabilirsin. Seni üzmez yani "ay bu ne biçim, kötüymüş bea" gibi tepki vermene neden olmaz, öyle sanıyorum yani çünkü Pro oyuncularda kullanan var bu Razer'in modelini;

Böyle bir yazı gördüm ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı