HyperX Cloud 2 vs Cloud Core 7.1

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H, Ryzen 5 5600, Gigabyte Gaming OC Pro RTX 2060, G.Skill 2x16 GB 3200MHz CL18, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM, Samsung 860 EVO 500 GB M2 SSD, Pny CS900 480 GB, Cougar 700W PSU
Uzun zamandır Cloud 2 istiyordum fakat 1500 liralara kadar yükseldiği için Amazon'dan henüz yeni 1150 TL'ye Cloud Core aldım. Şu an Cloud 2'nin fiyatı 1150 TL'lere kadar gerilemiş. Amazon 1 aya kadar iade alıyor, iade edip Cloud 2 almak mantıklı olur mu? İki kulaklık arasında öyle aman aman bir fark var mı? Daha önce hiç Cloud 2 deneyimlemedim. Cloud Core'un ses seviyesi tatmin edici geldi bence gayet yüksek fakat basslarda biraz eksik kalıyor, basslar eski kulaklığım G430'dan bile kötü. Cloud 2'de bu durum nasıl?

Cloud 2 kullanıcısıyım, bassları gayet iyi ve ses kalitesi süper. Bence iade edip Cloud 2 almanız daha mantıklı olur.

Aynı fiyat ise değer. Bass açısından bir fark olacağını düşünmüyorum. Ancak yanında gelen harici ses kartı ve bildiğim kadarıyla yedek bir ped de geliyor. Bunlar için değebilir.
Cloud Core'da da harici ses kartı geldi, tek fark sanırım yedek padler olacak. Amazona iademi verip Cloud 2 aldım bakalım gelince fark var mı gözlemleyeceğim. Cevap verenlere teşekkürler.

Cloud Core'da da harici ses kartı geldi, tek fark sanırım yedek padler olacak. Amazona iademi verip Cloud 2 aldım bakalım gelince fark var mı gözlemleyeceğim. Cevap verenlere teşekkürler.
Core'da nasıl harici ses kartı geliyor. İlk defa duyuyorum aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz merak ettim :) Hayırlı olsun bu arada umarım memnun kalırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı