HyperX Cloud 2 vs Corsair Elite Void RGB

Zerefx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10300h, GTX 1650TI, 8GB Ram, 512 GB SSD, 17.3 Ekran, Asus TUF F17 706LI hx-200
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Yeni kulaklık alacağım. Bütçem 1500 civarlarında. Bu ikisi arasında kaldım, hangisini almak daha mantıklı?

Cloud 2 bugün elime ulaştı, açıkçası hayal kırıklığına uğradım. 7.1 özelliğinin bu kadar berbat olmasını beklemiyordum, benim eski Logitech G35'teki 7.1 özelliği gerçekten 7.1'miş yani bunu anladım, keşke G35'in sesi Cloud 2 kadar yüksek çıksa da onu kullanmaya devam etsem. Onun dışında Cloud 2'nin yükses ses seviyesi, ses kalitesi, bass seviyesi gerçekten çok iyi, Ama bence 1300 TL'yi hak etmiyor. Void Elite hakkında bilgim yok.

Cloud 2 bugün elime ulaştı, açıkçası hayal kırıklığına uğradım. 7.1 özelliğinin bu kadar berbat olmasını beklemiyordum, benim eski Logitech G35'teki 7.1 özelliği gerçekten 7.1'miş yani bunu anladım, keşke G35'in sesi Cloud 2 kadar yüksek çıksa da onu kullanmaya devam etsem. Onun dışında Cloud 2'nin yükses ses seviyesi, ses kalitesi, bass seviyesi gerçekten çok iyi, ama bence 1300 TL'yi hak etmiyor. Void Elite hakkında bilgim yok.

7.1 özelliği kötü deniyordu birçok yerde ama bu fiyat bandında dediğin gibi ses kalitesi vs. özellikleri rakiplerine göre iyi deniyor. O sebeple kararsız kaldım açıkçası 7.1 çok da önemli değilmiş gibi geliyor. Şu anki kulaklığım da 7.1 ama hiç özelliği açıp kullanmadım. 7.1 o kadar önemli mi?

7.1 özelliği kötü deniyordu birçok yerde ama bu fiyat bandında dediğin gibi ses kalitesi vs. özellikleri rakiplerine göre iyi deniyor. O sebeple kararsız kaldım açıkçası 7.1 çok da önemli değilmiş gibi geliyor. Şu anki kulaklığım da 7.1 ama hiç özelliği açıp kullanmadım. 7.1 o kadar önemli mi?

Hocam G35 kullanırken benim için vazgeçilmez bir özellikti ama Cloud 2'de sanırım kullanmayacağım, bu gibi kulaklıklarda da zaten önerilmiyor.

Hocam G35 kullanırken benim için vazgeçilmez bir özellikti ama Cloud 2'de sanırım kullanmayacağım, bu gibi kulaklıklarda da zaten önerilmiyor.

Anladım. Başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Anladım. Başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Hocam ben BlackShark V2 USB ile Cloud 2 arasında kalarak Cloud 2 tercihi yaptım, BlackShark V2 çok pahalandığı için Cloud 2 en F/P kulaklık şu anda, daha iyisi yok diye düşünüyorum.

Hocam ben BlackShark V2 USB ile Cloud 2 arasında kalarak Cloud 2 tercihi yaptım, BlackShark V2 çok pahalandığı için Cloud 2 en F/P kulaklık şu anda, daha iyisi yok diye düşünüyorum.
Razer Kraken TE bakıyordum şu anda. Güzele benziyor. Cloud 2'den 200 tl daha pahalı fakat hoşuma gitti açıkçası. Bir bilgin var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı