HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha S

kadirbga

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında ne fark var? İkisi de ses kartı ile geliyor. 100 TL'lik bir fark var aralarında. Alpha S BlackOut siyah olduğu için çok hoşuma gitti hangisini almalıyım?
Anakart B450M S2H.

Son düzenleme:
Cloud 2 al 100TL değmez bence ama senin için sorun değilse tabii ki de Alpha S. Sesi ve mikrofonu biraz daha iyi ama aynı fiyat civarı MH751/752 öneririm. Ses kalitesi ve rahatlığı daha iyi.

Cloud Alpha s kullaniyorum memnunum, tavsiye ederim, sorun varsa ozelden alabnilrim.

Cloud Alpha s alacaktım. Cloud 2 850, Alpha s 950 tlydi. Ama Alpha s 1300 TL olunca 20 TL kupon da kullanarak 930 TL'ye Cloud 2 aldım. Gayet memnunum.
Cloud 2 al 100TL değmez bence ama senin için sorun değilse tabii ki de Alpha s. Sesi ve mikrofonu biraz daha iyi ama aynı fiyat civarı MH751/752 öneririm. Ses kalitesi ve rahatlığı daha iyi.

Alpha s 950 TL olsa alırdım ama 1300 TL olunca dedim vermem o kadar Cloud 2 aldım gayet güzel.

Hangisini tavsiye edersiniz anakartım PRIME Z390-P
Hangisini tavsiye edersiniz anakartım PRIME Z390-P

Bütçen çok yoksa direk alpha alabilirsin, unlost yıllardır kullandı rip de aynı sekilde. (hyperx'in yüzü unlost) istese alpha s pro max de alırdı ama alpha kullandılar. Alpha s şart değil zengin degilsen.

Bütçen çok yoksa direk alpha alabilirsin, unlost yıllardır kullandı rip de aynı sekilde. (hyperx'in yüzü unlost) istese alpha s pro max de alırdı ama alpha kullandılar. Alpha s şart değil zengin degilsen.
Logitech pro x e ne diyorsun reis
Hyperx cloud 2 hyperx alpa s logitech pro x hangisini tavsiye edersin fiyat önemli değil önemli olan performans
Logitech pro x e ne diyorsun reis
Hyperx cloud 2 hyperx alpa s logitech pro x hangisini tavsiye edersin fiyat önemli değil önemli olan performans

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…