HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha

Korkutt

Kilopat
Daha fazla  
Sadece CS:GO oynuyorum 7.1'in benim için pek önemi yok ama ses kartından dolayı kafam karışıyor ve profesyonel CS:GO oyuncularına bakıyorum hala Cloud 2 kullananlarla dolu ortalık.
Anakartım ASUS TUF B450 PRO GAMING içindeki ses kartı sanırım Realtek S1200A.
Sizce Alpha mı almalıyım Cloud 2 mi?
İkisinin karşılaştırılması 1 dakikalık video biraz daha açılayıcı olmuş izleyip yardımcı olursanız sevinirim Cloud 2 53mm sürücülere Alpha 50 mm çift odalı sürücülere sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX çoğu yayıncı ve oyuncuya sponsor.
Sırf bunun için almanız gerekmez, başka markalarda var.
SteelSeries öneririm. Cloud 2 Kullanan arkadaşım var, bende SteelSeries var.
Ben genel olarak daha iyi ses kasabiliyorum o arkadaştan.

Sadece CS:GO oynuyorum 7.1'in benim için pek önemi yok ama ses kartından dolayı kafam karışıyor ve profesyonel CS:GO oyuncularına bakıyorum hala Cloud 2 kullananlarla dolu ortalık.
Anakartım ASUS TUF B450 PRO GAMING içindeki ses kartı sanırım Realtek S1200A.
Sizce Alpha mı almalıyım Cloud 2 mi?
İkisinin karşılaştırılması 1 dakikalık video biraz daha açılayıcı olmuş izleyip yardımcı olursanız sevinirim Cloud 2 53mm sürücülere Alpha 50 mm çift odalı sürücülere sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldınmı kullanıyormusun aynı anakart bendede var bende cloud alpha ve alpha s bakıyorum kullanıyorsan deneyimlerini aktarırmısın

Aldın mı kullanıyor musun aynı anakart bende de var bende Cloud Alpha ve Alpha s bakıyorum kullanıyorsan deneyimlerini aktarır mısın.

Şimdi gördüm Cloud 2 abartıldığı kadar iyi olmadığı kasınına vardım fakat bende bir sorun oluşmuşta olabilir hiç ses kasamıyordum neredeyse sonra Cloud Alpha ile takas yaptım DTS'yi de taktiksel modda kullanıyorum hiçbir ses benden kaçamıyor her şeyi duyabiliyorum ses kartına gerek kalmadan.

Bende araştırdım Alpha s yerine aplha almayı düşünüyorum çünkü birebir aynılar sadece ses kartı fazladan zaten dediğiniz gibi dts ile halledilebiliyor daha iyi işler çıkıyor hatta şahsi düşüncem
Cloud2 deki ses kartı mı dtsmi sizce ? Birde şunu sorsam ASUS TUF B450 PRO GAMING anakarta Alpha'yı jak girişiyle bağladığımda bir sıkıntı olmaz rahatça besler değil mi? Cloud alphanın empedans değeri 65 ohm olduğundan sordum bu soruyu.

Şimdi gördüm Cloud 2 abartıldığı kadar iyi olmadığı kasınına vardım fakat bende bir sorun oluşmuşta olabilir hiç ses kasamıyordum neredeyse sonra Cloud Alpha ile takas yaptım DTS'yi de taktiksel modda kullanıyorum hiçbir ses benden kaçamıyor her şeyi duyabiliyorum ses kartına gerek kalmadan.

Bende araştırdım Alpha s yerine aplha almayı düşünüyorum çünkü birebir aynılar sadece ses kartı fazladan zaten dediğiniz gibi DTS ile halledilebiliyor daha iyi işler çıkıyor hatta şahsi düşüncem.
Cloud2'deki ses kartı mı dtsmi sizce? Bir de şunu sorsam ASUS TUF B450 PRO GAMING anakarta Alpha'yı jak girişiyle bağladığımda bir sıkıntı olmaz rahatça besler değil mi? Cloud Alpha'nın empedans değeri 65 ohm olduğundan sordum bu soruyu.

Bence DTS çünkü Cloud 2'yi aldığımda sesi fulleyip YouTube'dan müzik dinliyordum bayağı tatmin edici derecede ses veriyordu fakat oyunlarda ses kasamıyordum Cloud 2'nin ses kartı olduğundan DTS devre dışı kalıyordu açamıyordum sonra Cloud Alpha aldım DTS kapalıyken Cloud 2 kadar kuvvetli ses veremiyor fakat açınca birebir aynılar hiç fark yok aynı ses seviyesini çok rahat alabiliyorum. Oyunlarda ses kasma seviyem mükemmel derecede arttı CS:GO oyuncusuyum FACEIT 10 mm rank global en ufak sesi bile yakalayabiliyorum.
Benim de anakartım seninkiyle aynı bende en ufak sorun çıkarmadı jak girişiyle bağlı şu an yukarıdaki arkadaşın dediği gibi GSP 300 daha iyi diyorlar bende çok araştırdım anakartımın ses yongası besler mi beslemez mi ikileminde kalıp Cloud 2 almıştım ama DTS açınca ses kartsız Cloud Alpha'la Cloud 2'nin farkı kalmıyor bulabilseydim GSP 300 alacaktım ikinci el aradığım için bulamadım GSP 300'de tercih edebilirsin sana kalmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı