HyperX Cloud 2 vs. Logitech G Pro X

Bende kulaklık alacam. Fakat bir türlü karar veremedim. Bütcem 500₺ maksimum 600₺.
Anakartım ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI modeli.
Rekabetci çok oyun oynarım.(CS GO, VALORANT, PUBG).
Haliyle DC yada oyun içi çok konuşuruz bu yüzden mikrofonu kaliteli olursa daha iyi olur.
Müzik dinlerken de üzmesin yeter.
Aslında konu açtım ama öneren arkadaşlar neden önerdiğini yazmıyor. Kullandılar mı ? Artıları nelerdir , eksileri nelerdir yazmadı.
O anakartın ses kartı iyi gözüküyor. Stereo model olarak Blackshark V2X bakabilirsiniz eksi yani mikrofonu çıkmıyor.
 
Kaliteli incelemelerin hepsi İngilizce. Mikrofon testine baktım çok güzel. Galiba bunu alacam.
Şunu belirteyim deneyip almanızı öneririm bazı siteler açılan kutuyu hijyen kuralları gereği iade kabul etmiyor hani hoşunuza gitmezse örneğin o zaman sıkıntı olur.
 
Arkadaşlar merhaba, yasak mı bilmiyorum ama ben de kulaklık alacağım, Almanya'dan 600 TL bandına sıfır G PRO X buldum, kablosuzu da 120 euro civarına buldum. Sizce 600 TL için G PRO X alınır mı? Genellikle oyun amaçlı kullanacağım.
 
2016 yılı civarında amazon.de'den 40-50 Euro'ya Cloud2 aldım. 5 yılı geçti kullanıyorum ve yıllardır aynı hissi veren başka bir kulaklığa denk gelmedim.
 
2016 yılı civarında amazon.de'den 40-50 Euro'ya Cloud2 aldım. 5 yılı geçti kullanıyorum ve yıllardır aynı hissi veren başka bir kulaklığa denk gelmedim.

İncelemeleri okuduğumda mikrofon cızırtısı ve çeşitli sorunlar belirtilmiş, çoğu profesyonel oyuncu da bizzat kullanıyor, emin olamadım şahsen G PRO X ve Cloud 2 arasındayım.
 

Geri
Yukarı