HyperX Cloud 2 vs Logitech G PRO X

can5353

Centipat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında git gel yapıyorum. Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum müzik pek dinlemem benim için uzaktaki adamın SE'si̇ni̇ en net verebilecek kulaklık sizce hangisi ikisini de kullanmış kişiler yorum yaparsa çok sevinirim. Sizce bu iki kulaklıktan biri alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ses kalitesi konusunda ikisini kıyaslayamam ama logitech kulaklıklarını dayanıklılık konusunda hiç beğenmiyorum daha önce bir çok modelini kullandım hepsinde bir süre sonra kablolarından dolayı sorun yaşadım hyperx çok daha sağlam.

Bu iki kulaklık arasında git gel yapıyorum. Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum müzik pek dinlemem benim için uzaktaki adamın SE'si̇ni̇ en net verebilecek kulaklık sizce hangisi ikisini de kullanmış kişiler yorum yaparsa çok sevinirim. Sizce bu iki kulaklıktan biri alınır mı?

Ben olsam kulak içi kulaklık kullanırdım ama kulak üstü olsun derseniz Logitech Pro X bana göre en iyisi sadece yazılımı kötü, zaten yazılımsız kullanıyorum.

Demek istediğim kulak içi kulaklıklarda ses yalıtımı olmuyor bu yüzden net ses alamıyorsun.

Ses kasma konusunda diyorsanız gayet de net ses veriyor. Yanlışınız var kaliteli kulaklık kullanmamış olabilirsiniz ve stereo olarak kullanmanız lazım kulaklığı, kulak içi kulaklığın şöyle bir artısı var kulaküstüne göre sesleri daha derinden veriyor. Tercih sizin tabii, bazı ayarlarını yaparsanız kulaklık efsane hale gelir kalitesine göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı