HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2 Pro

YTA0608

Decapat
Daha fazla  
Merahaba Technopat sakinleri,

Ben bir kulaklık alacağım 3060 Ti ekran kartı, AMD 5600, 16 GB G.Skill RAM, 1 TB M.2 SSD depolama alanına sahibim ve HyperX Cloud 2 ile BlackShark V2 Pro arasında kaldım. Arada 1 700'lik fark var. Ben kulaklığı oyun ve ders için kullanacağım. 10. sınıfım şu an oyu oynuyorum cuma akşamları 4-5 saat onun dışında derslerim için kullanıyorum. Sizce hangisini almalıyım. İkisinin de kaliteli olduğunu biliyorum ama esporcu değilim ben oyunda net ses ve adamın nerede olduğunu yani 7.1 özeliğini kullanan bir kulaklık istiyorum. Hangisini almalıyım?

Ya da bunların dışında ne almalıyım?

Arada 1700TL varsa pek gerek yok onu almaya. Ben 700TL fark var sanmıştım. Diğeri de işinizi görür.

Yani Cloud 2 mi alayım ben yeni opc aldım bu özelliklerii saydığım PC'yi o yüzden PC gibi de bu da ömürlük olacak. Yarın Ankara'daki söğüt özündeki İtopya'ya gideceğim orada da soruşturacağım biraz.

Yani Cloud 2 mi alayım ben yeni opc aldım bu özelliklerii saydığım PC'yi o yüzden PC gibi de bu da ömürlük olacak. Yarın Ankara'daki söğüt özündeki İtopya'ya gideceğim orada da soruşturacağım biraz.
Evet hocam Cloud 2 alın gitsin, belki orada pahalıya satmak için Blackshark derler ama Cloud 2 gayet yeterli.

Evet hocam Cloud 2 alın gitsin, belki orada pahalıya satmak için BlackShark derler ama Cloud 2 gayet yeterli.

Peki bu 1700 TL'lik farka neden olan şey nedir? Atığım resimde hangisi iyi sizce çünkü mediamarkda yırtındı Razer satmak için.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    20,2 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı