HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2

V2X vasat altı değil hocam sadece bilgisayarınızın ses kartı o kadar iyi değilse performansı düşüyor ama yeni nesil en azından B450 veya A520 gibi anakartlara sahipseniz Cloud 2'den daha iyi performansı var.
Hayır vasat altı. Ses kartı taksan da fayda etmiyor sürücüsü kötü. 1500TL'lik kulaklığı 1500TL'lik ses kartı ile besleyecek değilsin. O kartı beslemeye ses kartı gerekmiyor. Gidip Sennheiser PC38X alırım ses kartı kullanacaksam.

Hayır vasat altı. Ses kartı taksan da fayda etmiyor sürücüsü kötü. 1500TL'lik kulaklığı 1500TL'lik ses kartı ile besleyecek değilsin. O kartı beslemeye ses kartı gerekmiyor. Gidip Sennheiser PC38X alırım ses kartı kullanacaksam.

Hocam ses kartıyla falan hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum takayım çalışsın Cloud 2 mi almalıyım yoksa başka alternatifler var mı daha iyi.

Bu Bütçe ile bu zamanda bence Logitech veya Steelseries e yönelinmeli.Bu modellere bir bakın derim.

Logitech G435
Logitech G335
Steelseries Artics prime
Steelseries Arctis Nova 1

Beyaz renk pek benlik değil hocam açık olmak gerekirse çok temiz kullandığım söylenemez.

Bu bütçe ile bu zamanda bence Logitech veya SteelSeries'e yönelinmeli.

SteelSeries en aşağı 3000TL değil mi hocam Arctis 1

Bu bütçe ile bu zamanda bence Logitech veya SteelSeries'e yönelinmeli. Bu modellere bir bakın derim.

Logitech G435.
Logitech G335.
SteelSeries Artics Prime.
SteelSeries Arctis Nova 1

Hocam G435 mikrofon ve yazılım konusunda sıkıntılı.

Hocam ses kartıyla falan hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum takayım çalışsın Cloud 2 mi almalıyım yoksa başka alternatifler var mı daha iyi.
Valla hocam ben V2 kullanmadım, V2X denedim. Forumda her ne kadar V2 çok önerilse de yabancı forumlarda genellikle V2'den uzak durulması gerektiği söyleniyor çünkü sahne genişliği ve yer tayini kötü fiyatına göre. Cloud 2'nin sahnesi daha geniş ve Cloud 2 gerçekten bir kulaklık. Gerçekten kulaklıktan kastım oyuncu kulaklığı adı altında değil Takstar Pro 80 stüdyo kulaklığının Hyper X logosu basılmış hali yani normalde iyi bir kulaklık zaten o yüzden çokça öneriliyor ve kullananı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı