HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2 X

Efe elmas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer BlackShark V2 X 600 TL şu an. Cloud 2 ise 1100 TL. Hangisini almalıyım sizce? Normalde Cloud 2 daha iyi diye biliyorum ama 1100 TL biraz fazla gibi geldi.

Blackshark V2 hem daha yeni, hem de daha iyi bir model. Cloud 2 artık çok eskidi. Blackshark V2 tavsiye ederim.
Arkadaş V2 X demiş, V2 değil.
Arkadaşlar Razer BlackShark V2 X 600 TL şu an. Cloud 2 ise 1100 TL. Hangisini almalıyım sizce? Normalde Cloud 2 daha iyi diye biliyorum ama 1100 TL biraz fazla gibi geldi.
Cloud 2 daha iyidir, ama üstte @utkuversus 'nin de dediği gibi V2 X yerine V2 düşünürsen yeni çıktığı ve güncel olduğu dolayısıyla onu alabilirsin.

Arkadaş V2 X demiş, V2 değil.

Cloud 2 daha iyidir, ama üstte @utkuversus 'nin de dediği gibi V2 X yerine V2 düşünürsen yeni çıktığı ve güncel olduğu dolayısıyla onu alabilirsin.
Şimdi farkettim, yoğunluk arasında yanlış okumuşum.

600TL dolaylarında Rampage Drop Plus var en iyi seçenek, ancak 1100Tl bütçeye çıkılabiliyorsa kesinlikle BlackShark V2 diyorum ben.

Cloud 2' nin rakibi Blackshark V2' dir. Cloud Core' un rakibi Blackshark V2X' tir. V2X' te USB ses kartı yok aynı Cloud Core' da olduğu gibi. 1200 TL fiyat dolaylarında Blackshark V2, MH752 (kendisi modifiyeli Takstar Pro 82), Cloud 2 bakılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı