HyperX Cloud 2 vs Razer Kraken Tournament Edition vs SteelSeries Artics 5

Arctis 5 kullanıyorum gayet rahat ve ses de iyi kasılabiliyor.

Ben amazondan 3 sipariş verdim 3'ünde de aynı sorun vardı sanırım kronik bir problem. Ya da yeni üretilen serilerde olabilir.
Ben de göze batacak derecede denk geldim bu soruna, fakat problem yaşamayanlar da oluyormuş demek ki.

HyperX Cloud 2 ve Artics 5 her ikisini de kullandım. Şu an kulaklığım Cloud 2 çünkü bu zamana kadar kullandığım kulaklıklar arasında kafamı sıkmayan ağrıtmayan Cloud2 oldu Artics 5 biraz sıkmıştı kafamı ama bu durum kişiden kişiye değişebilir.

Sanal 7.1 olayı olduğu için çok fazla ahım şahım bir 7.1 performansı beklemeyin hatta bu tip sanal kulaklıklarda oyunlarda kafa bile karıştırıyor ve alışması zaman alıyor ama genel olarak gayet oyunlarda güzel bir performansı var. Oyun dışında müzik performansınıda beğendim. Artics 5'te gayet iyidir bu arada.

Bir de kulaklık yastıklarının bakımı ile ilgili bir durum var. Bunlar suni deri olduğu için belirli periyotlarda çıkartıp ılık su dolu bir kabı sabun ile karıştırıp sünger ile temizliğinizi yapın daha sonra durulayın. Çünkü kafamızdan geçen ter ve yağ suni deriyi önce çatlatıyor ve bu çatlama sürecine girdikten birkaç yıl sonra pul pul dökülme başlıyor. Kulak ve kafa yastıklarının daha uzun ömürlü olabilmesi için bakımını yapın. Bir diğer Cloud 2'ye özel durum ise dış kasası "rubber coating" denen yani dış plastiğinin üzerine "lastik kaplama" yapılmış mat görünüm için ve bu maddeye alkol veya benzeri bir temiz maddesi kullanılırsa lastik zaman içerisinde çözülmeye başlıyor ve yapışkan bir tabaka oluşuyor. YouTube'da yanlış kullanımlarda Cloud 2 dış kasasının ne hale geldiğini görebilirsiniz.

Alacak arkadaşlara açıklama niteliğinde olsun diye yazıyorum. Cloud 2'yi de Artics 5'i de deneyimledim. Razer'i denemedim. Fakat şunu çok net söyleyebilirim. Ses kalite farkı Cloud 2 kesinlikle yani. 7.1 olayı sanal olduğu için fazla kasmadım ama Cloud 2'nin 7.1 performansını beğenmedim şahsen. Mikrofon kalitesi olarak Artics 5. Cloud 2 güzel kulaklık. Artics 5'den çok daha üstün olduğunu düşünüyorum. Bu sebeble Cloud2 satın aldım. İlginiz için teşekkürler.

( Satın aldığım model kablosuz modeli bilginize )

HyperX Cloud 2 alman çok iyi olmuş

Arctis 5 alınmaz 2 kez aldım sıfır kutudan çıkarttım parazit sorunu mevcut başka bilgisayara da taksam çözülmedi.

Diğer kulaklıkları bilmem ama 10 Temmuz'da sipariş verdiğim Cloud 2'yi dün teslim aldım. 7.1 için almıştım fakat; tam bir fiyasko olduğu için iade ettim. Ayrıca dip ses sorunu vardı ve tizler aşırı rahatsız etmişti.

SteelSeries tabii ki de.

Hocam blackshark V2 X almayın, V2 modelini almaya özen gösterin. V2X modelinde hem ses kartı yok, padleri daha kalitesiz ve 7.1 kullanmak için para ödemeniz gerek (fakat Windows Sonic açabilirsiniz). Zaten fotoğrafında ses kartı varsa v2, yoksa v2X oluyor.

Dip ses sorununa ben de çok denk geldim.

Arkadaşlar eğer gerçekten kafasına Artics 5 mi Cloud 2 mi diye arada kalanlar olursa objektif yorumumdur. Hiçbir şekilde bir yeri övmek ya da yermek değil amacım. SteelSeries'inde Cloud2'ninde 7.1 performansı rezalet. Sanal ne beklersin. Belki SS'in bir tık daha iyi olabilir.

Mikrofon olarak kesinlikle SteelSeries.

Ama ses kalitesi derseniz, SteelSeries yarısı dahi etmez. Streosu Cloud2 kadar çalışmıyor. Bu da ses kasmak istiyorsanız yine Cloud2'ye yönelin anlamına geliyor.

Ses kartı çok çok kaliteli değil ama iyi yani. Kulaklığı kablolu alan varsa harici bir kaliteli ses kartıyla kullanırsa farkı hissedecektir. Amaç sadece o verdikleri ses kartıyla kullanmak değil bilginize

İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…