Lıterhf
Hectopat
- Makaleler
- 2
Arkadaşlar eğer gerçekten kafasına Artics 5 mi Cloud 2 mi diye arada kalanlar olursa objektif yorumumdur. Hiçbir şekilde bir yeri övmek ya da yermek değil amacım. SteelSeries'inde Cloud2'ninde 7.1 performansı rezalet. Sanal ne beklersin. Belki SS'in bir tık daha iyi olabilir.
Mikrofon olarak kesinlikle SteelSeries.
Ama ses kalitesi derseniz, SteelSeries yarısı dahi etmez. Streosu Cloud2 kadar çalışmıyor. Bu da ses kasmak istiyorsanız yine Cloud2'ye yönelin anlamına geliyor.
Ses kartı çok çok kaliteli değil ama iyi yani. Kulaklığı kablolu alan varsa harici bir kaliteli ses kartıyla kullanırsa farkı hissedecektir. Amaç sadece o verdikleri ses kartıyla kullanmak değil bilginize
İyi forumlar.
7.1 her kulaklıkta berbat bro Arctis 7 onceden kullandım Cloud 2 kullandım Corsair Void kullandım vb fakat konfor kalite mikrofonda SteelSeries ses kasma kalitesinde Cloud 2 bayağı iyidir. Ama mikrofonu konforu kalitesi bas bayağı zayıf plastik kablo vb hiç tavsiye etmem ilk once sağlınız onemli ondan sonra ses kasma vb cihaz arayın dersinki ben hem ses kascam hem konfor hem kalite hem mikrofon iyi olsun Arctis Pro yeni modeli veya Arctis 9 onerebilirim.