Neresi saçma sadece meraktan sordum. Merak etmekte mi yasak?Kardeşim birisi 300-400 liralık bir diğeri ise 1.000 TL. Saçma saçma konular açıyorsunuz. Sponsorluk, reklam yoksa HyperX eski bir kulaklık ve 7.1 konusunda rakiplerinin çok gerisinde. Alan insanlarda işte yayıncıların kafasında gördüğü için alıyor.
Neresi saçma sadece meraktan sordum. Merak etmekte mi yasak?
Tamam kardeşim bir daha ki sefere konu açmadan önce biraz düşüneceğim.Merak etmeninde bir mantığı olur. Sen diyosun ki gelmiş şimdi 40 milyara Fiat mı alayım yoksa 100 milyara Audi mi? Alakaya bak yani.
Sabrına ve efendiliğine hayran kaldım. Tebrik ederim seni dostum.Tamam kardeşim bir daha ki sefere konu açmadan önce biraz düşüneceğim.
Kardeşim birisi 300-400 liralık bir diğeri ise 1.000 TL. Saçma saçma konular açıyorsunuz. Sponsorluk, reklam yoksa HyperX eski bir kulaklık ve 7.1 konusunda rakiplerinin çok gerisinde. Alan insanlarda işte yayıncıların kafasında gördüğü için alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.