HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis 5 vs Corsair Void Pro

Bütçe nerede belli yarım akıllı adam fiyat belirtmemiş kulaklıklara göre fiyatmı belirledin yazık kafana.
Adamın attığı kulaklıkların ortalaması 800TL olduğunu biraz araştırırsan görebilirsin. Ha diyorsan ki ben o kadar zeki bir insan değilim, orası senin sorunun.

HyperX çok reklamı yapılıyor bence fiyatına değecek bir kulaklık değil hele ki şu anki fiyatına ben artic 5'i alırdım ayrıca ses kartında da cızırtı dip ses sorunu var çoğunda.
Çok reklamı yapıldığı doğru. Kalitesiz değil. Fiyatı da çok yüksek değil. Aynı özellikteki muadillerine bakınca fazla pahalı değil. Bakın hala herkes beş altı yıl önce çıkmış Cloud 2 alma peşinde. Dayanıklı kaliteli. Ama bunun yanında Steel Series de güzel. HyperX almasam alacağım tek marka steelseries olurdu.
Cloud 2 alınmaz bence. Onun yerine yeni çıkan modelleri Alpha ya da Alpha S alınabilir. Diğer modelleri denemediğim için ne söylesem boş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı