HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Artics 3

Bütçe
1000-1200

140122

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum umarım herkesin keyfi sağlığı yerindedir, yakın zamanda bir bilgisayar alabilirim o yüzden yeni bir kulaklık arayışına çıktım ve bu 2 kulaklık arasında kaldım. Bunun üzerine birçok konu var farkındayım ben de çok araştırdım ama halen çok kararsızım, sıra sıra alıp iade edip zaman öldürmek istemiyorum. Hyper kulaklığın fiyatı Amazon'da bu şekilde;

HyperX Cloud II Gaming Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayar

SteelSeries kulaklığın ise bu şekilde;

https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-3-siyah-2019-edition-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000G1M4W?magaza=BENİ-AL&url_src=and-product-detail

Şimdi açıkçası benim için en önemlisi konfor, oyun konusunda tabii FPS oyunları oynayacağım ama adamın nerede olduğu gibi detaylar çok da önemli değil benim için, daha çok Fallout, Skyrim, Cyberpunk gibi singleplayer takılıyorum, müzik çok dinlerim ve içimden Hyper almak geçiyor ama aklım SteelSeries'te kalıyor. Oldukça Premium bir tasarımı var ve eklemeden geçmeyeyim, Hyper'dan ses kartı çıkıyor SteelSeries almaya karar verirsem hangi ses kartını önerirsiniz? Teşekkürler.

Çünkü güzel değil ve forumun çoğu aynı düşüncede. Kendi deneyimim olarak da arkadaşım Discord'a girdiğinde sesini tanıyamamıştım ve değişik geliyordu sesi. Kötü işte.

Hocam ben kendi fikirlerimi diyorum mikrofon hakkında, bence bunu düşünen insanlarda tamamen yanlış. Mikrofonu gayet iyi ve arkadaşlarımda aynısını diyor "ses gayet net" ve ben gerek OBS'den dinledim, gerek Online sitelerden gerek Discord'dan sesim gayet net geliyordu. Bildiğin ne tanıyamayacak kadar garip ne de hiç duyulmayacak kadar kötü ve kısıktı. Resmen mükemmeldi hatta tekrar deneyeceğim.

Hocam ben kendi fikirlerimi diyorum mikrofon hakkında, bence bunu düşünen insanlarda tamamen yanlış. Mikrofonu gayet iyi ve arkadaşlarımda aynısını diyor "ses gayet net" ve ben gerek OBS'den dinledim, gerek Online sitelerden gerek Discord'dan sesim gayet net geliyordu.

Wireless'in ses kalitesi farklıdır belki bilmiyorum.

Evet öyle dedim hocam ama oyundayken de oyunun içinde gibi hissetmek isterim SteelSeries o konuda başarılı mı?

Hocam oyunun içinde gibi hissettiğim kulaklığı paylaşıyorum size. Birkeresinde oyunda kapı çaldığında eve biri geldi sanmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı