HyperX Cloud 2 Wireless ses kartı var mı?

Esencia

Hectopat
Merhaba. Cloud 2 modelinin kablolu modelinin ses kartı var biliyorum. Fakat Wireless modelinde de içinde ses kartı oluyor mu yoksa anakarttakini mi kullanıyor? Cevap verirseniz çok sevinirim anakartımın ses kartı kötü ona göre alacağım.

Hayır içinden ses kartı çıkmıyor, direk anakartın USB'sine takıp kullanıyorsun, sesin kalitesi de anakartın ses kartının kalitesine göre değişiyor.

Hayır içinden ses kartı çıkmıyor, direk anakartın USB'sine takıp kullanıyorsun, sesin kalitesi de anakartın ses kartının kalitesine göre değişiyor.

Kulaklığı aldım yarın gelecek. Anakartım ASUS Prime H510M-K sence yeterli olur mu?

Hocam beğenmeniz yeterli olduğu anlamına mı geliyor

Son düzenleme:
Kulaklığı aldım yarın gelecek. Anakartım ASUS Prime H510M-K sence yeterli olur mu?

Evet yeterli olur, 1 yıldır Cloud 2 Wireless kullanıyorum, anakartım ASRock A320M HDV r4.0 en kötü en giriş seviyesi anakart. Bendeki ses kartı Realtek ALC887, senin anakartında ise Realtek ALC897 bulunuyor. Eğer kulaklığın kronik şekilde bozuk değil ise normal şekilde kullanabilmen gerek. Hiçbir sorun yaşamadım 1 senedir, ne dip ses ne başka bir olay.

Hocam beğenmeniz yeterli olduğu anlamına mı geliyor

Hocam daha detaylı bilgilenmeniz için birkaç kaynaktan baktım o yüzden yazarken uzun sürdü yoksa tabii ki beğenip geçmeyeceğiz

Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim sağ olun. Peki kulaklığı taktığımızda bir ayar yapmamız gerekiyor mu direkt kullanılabilir mi? Onun içinde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim sağ olun. Peki kulaklığı taktığımızda bir ayar yapmamız gerekiyor mu direkt kullanılabilir mi? Onun içinde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Direk takınca çalışıyor hocam, ayrıyeten kulaklığın pil yüzdesine, çok olmasa da birkaç moda bakmak isterseniz Microsoft Store üzerinden hpyerx NGenuity yazılımını indirebilirsiniz. Kulaklığınız ve size hayırlı olsun derim iyi günlerde kullanın.

Direk takınca çalışıyor hocam, ayrıyeten kulaklığın pil yüzdesine, çok olmasa da birkaç moda bakmak isterseniz Microsoft Store üzerinden HpyerX NGenuity yazılımını indirebilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam. Son bir soru olarak kasanın arka tarafındaki USB portlarından birine mi takmalıyım ön tarafındakinlerden mi fark ediyor mu? Çok bilgisizim kusura bakmayın

Çok teşekkürler hocam. Son bir soru olarak kasanın arka tarafındaki USB portlarından birine mi takmalıyım ön tarafındakinlerden mi fark ediyor mu? Çok bilgisizim kusura bakmayın

Tercihim arkaya takmanız yönünde olacaktır

Farkı nedir hocam?

Bir fark yok hocam kişisel tercih, kasanın üstündeki portlar da takabilirsiniz ama daha verimli çalışıp çalışmayacağı hakkında net bir bilgim yok o konuda, ama anakart USB'sine takmanız daha verimli olacaktır ve USB kirliliği yapmayacaktır diye düşünerekten o şekil dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…