Paranız varsa tabii ki.Selam, şu an Cloud 2 kullanıyorum. Sizce rahatlık ve ses kalitesi açısından G PRO X'e geçmek mantıklı mı? Mikrofonda önemli.
MMX150 fiyatını hak etmiyor maalesef. Daha iyi oyun alternatifleri var.Hiç geçmeye gerek yok, illa değiştireceğim derseniz ben MMX150 almayı düşünüyorum ona bakabilirsiniz.
Daha iyi alternatifler neler hocam? Çünkü ekipman yenilemeyi düşünüyorum.Hayır, mantıksız. Ancak bozulursa düşünülebilir bir de G Pro X'de bazı sorunlar olabiliyor arkadan gelen statik gürültü gibi. Değmez.
MMX150 fiyatını hak etmiyor maalesef. Daha iyi oyun alternatifleri var.
DT 990 Pro. 4K TL bütçe yeterse. Çok güzel kulaklıktır fakat son zamlardan sonra pek alınacak gibi değil. Arkadaşın dediğine bakabilirsiniz.Daha iyi alternatifler neler hocam? Çünkü ekipman yenilemeyi düşünüyorum.
Blackshark V2 ve Cloud Alpha eğer oyun için diyorsanız. MMX150 rahat bir kulaklık değil kulakları sıkıyor ve markanın referans kulaklıklarındaki kalite bu kulaklıkta yok maalesef. Sennheiser PC38X, MMX150'den daha iyi fakat o da TR'de yok. Demek istediğim oyun/müzik karışımı rahat bir gündelik deneyim için Cloud Alpha ve Black Shark V2 öneririm (V2X değil, X olan model vasat)Daha iyi alternatifler neler hocam? Çünkü ekipman yenilemeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.