HyperX Cloud 2 Wireless vs Logitech G Pro X

Bütçe
Maksimum 1700, Fazlası olamaz.
Ayriyetten SS Arctis 7 de indirime girmiş. Çok kararsız kaldım açıkçası. Fakat sanırım Cloud 2 Wireless almaya daha yakınım.
Yaklaşık 3 aydır Cloud 2 wireless kullanıcısıyım ve çok memnunum hocam. Tek eksi yönü kutusundan çıkan şarj kablosunun boyutu. O sorunuda uzun bir şarj kablosu kullanarak sorunu çözdüm. Onun dışında full şarj ile neredeyse 2 günü rahatlıkla geçirebiliyorum. Yaklaşık +20-30 metreye kadar da rahatça bilgisayara bağlı kalabiliyor.

Yaklaşık 3 aydır Cloud 2 wireless kullanıcısıyım ve çok memnunum hocam. Tek eksi yönü kutusundan çıkan şarj kablosunun boyutu. O sorunuda uzun bir şarj kablosu kullanarak sorunu çözdüm. Onun dışında full şarj ile neredeyse 2 günü rahatlıkla geçirebiliyorum. Yaklaşık +20-30 metreye kadar da rahatça bilgisayara bağlı kalabiliyor.
Mikrofon kalitesi nasıl? Net ve güzel gidiyor mu ses?

Ayriyetten SS Arctis 7 de indirime girmiş. Çok kararsız kaldım açıkçası. Fakat sanırım Cloud 2 Wireless almaya daha yakınım.
Kablosuz kulaklıklara bir türlü sıcak bakamıyorum. Oyuniçi ping sorunu yapar gecikme yaşanır diye :) Bu arada 2017'den beri Cloud 2 kullanıyorum memnunum.

Mikrofon kalitesi nasıl? Net ve güzel gidiyor mu ses?

En iyi mikrofon kalitesi denmez ama en kalitelilerden biri kesinlikle Virtuoso.

Ayrıyeten SS Arctis 7 de indirime girmiş. Çok kararsız kaldım açıkçası. Fakat sanırım Cloud 2 Wireless almaya daha yakınım.

Arctis 7 modeli fazla abartılıyor bence. Özellikle yabancı forumlarda fiyat bandına göre kalite eksikliği tartışılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı