HyperX Cloud 3 alınır mı?

Ouzz00

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 ,8 GB Ram, MSİ RX570 4gb ,MSİ a320m a pro anakart ,Royal Kludge RK61 klavye, Logitech G203 Mouse, MSİ 2K 170Hz Monitör
Merhaba ben şu anda JBL Quantum 200 adlı kulaklığı kullanıyorum ve 1 sene olmadan pedleri sökülmeye başladı ve ben de kulaklığı değiştirme kararı aldım.
Fiyatı makul görüne HyperX Cloud 3'e bakıyorum fakat güzel bir inceleme bulamadım kullanan birileri varsa memnun mudur veya bu fiyatta başka bir kulaklık önerebilecek olan var mı?

Merhaba ben şu anda JBL Quantum 200 adlı kulaklığı kullanıyorum ve 1 sene olmadan pedleri sökülmeye başladı ve ben de kulaklığı değiştirme kararı aldım.
Fiyatı makul görüne HyperX Cloud 3'e bakıyorum fakat güzel bir inceleme bulamadım kullanan birileri varsa memnun mudur veya bu fiyatta başka bir kulaklık önerebilecek olan var mı?

Hocam tüm cloudları denedim fakat beni aşırı aşırı rahatsız eden bir kulaklık. Bence şansınız varsa önce mağazada v.s deneyip takın, hatta en iyisi yakınınızda cloud bir kulaklık kullanan int kafe varsa gidin orada 1-2 saat oyun oynayın.

Aktif olarak kullanıyorum rahatsızlık konusunda hiçbir sorun yaşamadım hatta biraz kafa yapım büyüktür neredeyse piyasadaki birçok kulaklıgı denedim hepside bir süre sonra kafamı sanki presliyormuş gibi acıtıyordu ama bunda hiçbir sorun yaşamadım gayet esnek ve yumuşak bir yapıya sahip bence parasını sonuna kadar hakeder.

Hocam tüm Cloud'ları denedim fakat beni aşırı aşırı rahatsız eden bir kulaklık. Bence şansınız varsa önce mağazada vs deneyip takın, hatta en iyisi yakınınızda Cloud bir kulaklık kullanan int kafe varsa gidin orada 1-2 saat oyun oynayın.

Sizi rahatsız eden tarafı nedir tam olarak kafaya oturmaması falan mı yoksa ses konusundamı?

Sizi rahatsız eden tarafı nedir tam olarak kafaya oturmaması falan mı yoksa ses konusundamı?
Hocam direkt kafamı çok sıkıyor ve gerçekten çok çok ciddi düzeyde baş ağrısı yaptı bende. Ses açısından v.s bir problem yok, daha ergonomik olsaydı alırdım.

Hocam direkt kafamı çok sıkıyor ve gerçekten çok çok ciddi düzeyde baş ağrısı yaptı bende. Ses açısından vs bir problem yok, daha ergonomik olsaydı alırdım.

Hocam ben bir mağazada deneme şansı buldum. Çok deneyemedim fakat rahat olduğunu hissettim o konuda bir problem yaşıyacağımı sanmıyorum.Kulaklığı almaya yakınım. Yine de önerebileceğiniz bir kulaklık varsa bu fiyat bandında onu da araştırmak isterim.

Hocam ben bir mağazada deneme şansı buldum. Çok deneyemedim fakat rahat olduğunu hissettim o konuda bir problem yaşıyacağımı sanmıyorum. Kulaklığı almaya yakınım. Yine de önerebileceğiniz bir kulaklık varsa bu fiyat bandında onu da araştırmak isterim.

Bende 1 ay boyunca baktım fakat bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan Cloud 3 kablolu 1 hafta oldu kullanalı mikrofonu gerçekten kaliteli ve ses olarak da adamların yeri çok rahat şekilde duyabiliyorsun müzik konusunda da başarılı rahatlığa gelirsek çok rahat bir kulaklık bundan oncesınde Logitech G733 kullanmıstım cok sıkıyordu Cloud 3 cok iyi bir kulaklık öneririm

Bende 1 ay boyunca baktım fakat bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan Cloud 3 kablolu 1 hafta oldu kullanalı mikrofonu gerçekten kaliteli ve ses olarak da adamların yeri çok rahat şekilde duyabiliyorsun müzik konusunda da başarılı rahatlığa gelirsek çok rahat bir kulaklık bundan oncesınde Logitech G733 kullanmıstım cok sıkıyordu Cloud 3 cok iyi bir kulaklık öneririm
hocam kulaklığı aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum hatta sesler o kadar fazlaki baya kısıkta kullanmaya başladım. Şuanlık kulaklıkta bi sıkıntı yok tavsiye ederim fiyatına göre gayet güzel.

hocam kulaklığı aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum hatta sesler o kadar fazlaki baya kısıkta kullanmaya başladım. Şuanlık kulaklıkta bi sıkıntı yok tavsiye ederim fiyatına göre gayet güzel.
ben aldım iyi fakat tek sorunu bir süre sonra sağ kulağımı acıtıyor o da normal çünkü sıkı bir kulalık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı