HyperX Cloud 3 alınır mı?

Fazlasıyla EQ istiyor evet aldığımdan beri EQ yaptım öyle kullanıyorum ama ben beğendim hoşuma gidiyor.

Bass ve tizz konusuna gelirsek kötü değil ortalama şarkı da da aslında güzel.

EQ yapmayınca sanki kafanı kutuya koymuşsun öyle dinliyorsun gibi ama EQ yapınca çok güzel hale geldi bana göre.

H9 da gerçekten güzel kulaklık 1 2 hafta önce 2300 TL'ye kadar düşmüştü keşke o zaman alabilseydiniz.

Cloud III mikrofonu ortalama H9 mikrofonu daha güzel.

H9 modelini yeni duydum ona akşam bir bakacağım, zaten marka takıntım yok önemli olan performansı ve kalitesi.

Test ettiginiz Cloud 2 Kingston uretimimi yoksa HP uretimi mi? Kingston uretimi ise daha iyi Cloud 3'ten. HP ise neredeyse fark yok. Cloud 3 ve yeni Cloud 2'leri HP uretiyor. HyperX eger Kingston ile devam etseydi farkli seyler diyor olabilirdik Cloud 3 hakkinda.

Evet bir de o muhabbet var hangi markanın üretimi olduğunu da bilmiyoruz iadesi de yok diye biliyorum o yüzden tereddüt ediyorum.

Hocam bütçe nedir?

3K.

Uzun süre bende aynı konuyu araştırdım hocam, Reddit'te ve yurt dışı postlarındada gördüğüm üzere HyperX Cloud 3 yerine HyperX Cloud 3 s* satın almalıymışız, Kingston kalitesinde olan ve herkesin Cloud 3 çıkış yaparken böyle çıkmalıydı dediği kulaklıkmış meğer 3 s modeli, bir incelemenizi öneririm kablolusu var mı emin değilim.

Uzun süre bende aynı konuyu araştırdım hocam, Reddit'te ve yurt dışı postlarındada gördüğüm üzere HyperX Cloud 3 yerine HyperX Cloud 3 s* satın almalıymışız, Kingston kalitesinde olan ve herkesin Cloud 3 çıkış yaparken böyle çıkmalıydı dediği kulaklıkmış meğer 3 s modeli, bir incelemenizi öneririm kablolusu var mı emin değilim.

O modelin kablolu modeli yok sanırım. Fakat benim bütçemin 2 katı fiyatında o yüzden maalesef alamam. Yinede öneriniz için teşekürler.

Fiyatini haketmiyor oda hocam, ROG Pelta gibi bir kulaklik varken ayni fiyata alinmaz. 5500 bandinda olmasi lazim en fazla.

Fiyatini hak etmiyor oda hocam, ROG pelta gibi bir kulaklık varken ayni fiyata alinmaz. 5500 bandinda olmasi lazim en fazla.

Daha yeni çıkmış bir kulaklık olması ve HP'nin Cloud3ten aldığı zararı kapatması için yaptığı bir fiyat büyük ihtimalle ama çift bağlantı özelliği kaliteli mikrofonu ve HyperX'in umarız ki HP'nin batırmaığı kalitesi beni memnun edecek 2 Eylül'de alacağım zaten forumda düzgünce bir postta hazırlamayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı