HyperX Cloud 3 alınır mı?

EmreK123

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. PUBG ve CS oynuyorum. HyperX Cloud 3 alınır mı? Şu anda SteelSeries Arctis 1 kullanıyorum. Ayak seslerini falan çok zor duyuyorum. Ayrıca HyperX Cloud 2'de ses kartı var sanırım. HyperX Cloud 3 kulaklıkta yok sanırım. Farklı önerileriniz varsa bu fiyat civarında ona da açığım. Teşekkürler.

Herkese merhaba. PUBG ve CS oynuyorum. HyperX Cloud 3 alınır mı? Şu anda SteelSeries Arctis 1 kullanıyorum. Ayak seslerini falan çok zor duyuyorum. Ayrıca HyperX Cloud 2'de ses kartı var sanırım. HyperX Cloud 3 kulaklıkta yok sanırım. Farklı önerileriniz varsa bu fiyat civarında ona da açığım. Teşekkürler.

Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik ses kartı var kulaklığın öneririm.

Bu bütçede alınabilecek en mantıklı kulaklık alınır.

Hocam kulaklık süper. Deneme fırsatım olmuştu arkadaşımın evinde. Benim Rampage'den sonra cennet gibi gelmişti. Alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı