HyperX Cloud 3 bass ayarı çok fazla

Crusth

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: GTX-1060 6GB
Ram: 16GB-ddr3 ram
İşlemci: intel xeon e3 1240 v3
Anakart: GIGABYTE H87-HD3
Yeni HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık aldım. Kulaklık gayet güzel fakat aşırı bir bass var. Eskiden Galax Sonar 02 kullanıyordum, markasına aldanmayın aşırı güzel ses veriyordu. Valorant'ta falan A'daki adamı B'de duyuyordum resmen, sesleri tertemiz veriyordu ama Cloud 3 de bu durum çok kötü oldu, adım sesleri, silah sesleri vs. çok sesli baş ağrıtıyor. EQ ayarı yaptım ama yeterli gelmedi, sizce ne yapabilirim?

Yeni HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık aldım. Kulaklık gayet güzel fakat aşırı bir bass var. Eskiden Galax Sonar 02 kullanıyordum, markasına aldanmayın aşırı güzel ses veriyordu. Valorant'ta falan A'daki adamı B'de duyuyordum resmen, sesleri tertemiz veriyordu ama Cloud 3 de bu durum çok kötü oldu, adım sesleri, silah sesleri vs. çok sesli baş ağrıtıyor. EQ ayarı yaptım ama yeterli gelmedi, sizce ne yapabilirim?

EQ de düzletmedi ise iade et derim başka EQ ayarı denemeyecek isen.

EQ de düzletmedi ise iade et derim başka EQ ayarı denemeyecek isen.
1754501369400.png

şöyle bi ayar yaptım "0, -1.5, -1.5, -3.5, -4.5, -5.8, -2.5, -2.5, -4, -2.5" şeklinde pc ye res attığımda ayar gidiyor nedense txt dosyasına kaydettim ayarı daha iyi bi ayar önerebilecek varsa onları da deneyebilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı