Hocam ses düzeyini fulleyin equlazier ayarlarını ellemeyin bilgi sahibi değilseniz.Kulaklığı aldım uygulamasından yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır ses düzeyi kaçta olmalı?
Hocam ses düzeyini fulleyin equlazier ayarlarını ellemeyin bilgi sahibi değilseniz.Kulaklığı aldım uygulamasından yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır ses düzeyi kaçta olmalı?
Kişinin kendisine , kullanım şekline göre vesaire çok değişen şeyler onlar. Alınca deneye yanıla bulursunuz. Güle güle kullanın hayırlı olsun. Benimki de kargoda yetişseydi bugün gelecekti ama olmadıKulaklığı aldım uygulamasından yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır ses düzeyi kaçta olmalı?
Hocam ses düzeyini fulleyin equlazier ayarlarını ellemeyin bilgi sahibi değilseniz.
Kişinin kendisine, kullanım şekline göre vesaire çok değişen şeyler onlar. Alınca deneye yanıla bulursunuz. Güle güle kullanın hayırlı olsun. Benimki de kargoda yetişseydi bugün gelecekti ama olmadıçarşambaya kaldı artık.
Mantıklı hareket etmişsinizBilgi sahibi değilim ama equlazier ayarlarına dokunmamız gerekiyor mu yani onun hakkında bir YT videosu falan var mıdır ya da.
Bende sipariş edecektim ama bayram giriyor araya diye dayanamadım gittim vatana aldım geldim![]()
Mantıklı hareket etmişsiniz.
Gelmesi lazım onu ilk kez duydum doğrusu. Konu açarsan daha sağlıklı olur agamHocam bir de kulaklıkta mikrofonu takmadan oyun içi ses gelmiyor illa mik takmam mı gerekiyor onun bir ayarı mı var.
Ses ayarlarından 32kHz yaparsan düzeliyor kankam.Kablosuz olanında seslerin boguk olduğuna dair kullanıcı yorumları görüyorum. Mümkünse kablolu tercih edin derim.
Burdan al henüz indirimdeyken. Robotikleşme falan yok. Ses gecikmesi de yok. Mikrofon için evet kablolu daha iyi diyorlar, olabilir. Genelde zaten bir kulaklığın kablolu ve kablosuz modeli varsa kablolu olanın daha iyi oluyor mikrofonu ama minik farklarla. Ayrıca istediği kadar iyi olsun sırf onun için asla kablosuz konforundan vazgeçilmez.
Cloud 3 Wireless modelinde mikrofonu, Windows ayarlardan 32000 Hz yapmak gerekiyor. Yapıldığında kar ve kat artıyor mikrofon kalitesi.
Bu mesajda anlattım dostum bu şekilde yapacaksın. Cızırtı gibi konular için bir şey diyemem fakat Cloud 3 Eq ayarı gibi şeyler yazarsan internette optimal ayarları görürsün. Onları deneyebilirsin.Diğer ses aygıtları - Kayıt - mikrofon dan mikrofonu seçmelisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.