HyperX Cloud 3 DTS X alınır mı?

Fiyat uygun al. FPS için gayet ideal bir kulaklık. Ses kasma tarafında iyi, bass tizleri müzikte aşırı iyi değil. II'ye göre fark var denilebilir fakat II'nin ses kartı olduğu için daha iyi kalıyor. III'ün ses kartı yok, ses kartını anakarttan alıyor. O yüzden anakartınıza göre ses kartına yorum yapabiliriz.
Ses kasmak için DTSX özelliğini açarsın.

Cloud2 neden pahalı derseniz, ses kartı olduğu için pahalı olduğunu düşünüyorum. Birisi ses kartı kaybolması hakkında konu açmıştı. Ses kartının kulaklığa eşit olduğunu söylemişti. Büyük ihtimal onu pahalı kılan şey ses kartı. III'de ses kartı yok, ses kartını anakart sağlıyor. Bana kalırsa 2015 yani, neredeyse 10 yıl geçmiş kulaklığı almak saçmalık. Zaten kullanım ömrüne genel olarak 10 yıl kullanım ömrü biçiyorlar ürünlere. Bir de III'de aşırı kampanya yapıyorlar, geçen yaz MediaMark'da bu kulaklık 2.700TL di. Şu an fiyatı baya uygun, zamlanmadan almak lazım.

"DTS Kulaklık:X 3B dinleme deneyimi için nesne tabanlı saran ses sağlayan kapsayıcı bir ses biçimidir."

DTS X ile aşırı farkı var, sesi daha çok içine alıyor. Bu da bir nevi kulağına sesi daha net veriyor. Yani bir merminin nereden geldiğini daha rahat anlıyorsun. Zaten kulaklık aşırı ucuz bu fiyatta. Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. HS80 ucuz olsaydı onu önerirdim. Fakat HS80 ile arasında çok fark var fiyat konusunda.
Hocam aşağıda 4000 TL'ye DTS versiyonunu buldum ancak Cloud III Wireless ile aynı ürün müdür? Yani DTS olunca neden ucuz oluyor anlamadım:

Hocam aşağıda 4000 TL'ye DTS versiyonunu buldum ancak Cloud III Wireless ile aynı ürün müdür? Yani DTS olunca neden ucuz oluyor anlamadım:
Ayrı bir konu oluştursan iyi olur hepsi DTSX olması lazım. Attığınız linkte başlıkta DTSX yazıyor. Ben hiç DTS'li model görmedim. Eğer ayrı görürseniz kulaklık işlevi aynı fakat DTSX ses kanalları, 7.1 kısmında daha iyi kalıyor. Ve o kulaklığın fiyatı çok uygun 3.000 civarına kablolusu var bütçen var ise 4.000'a onu alabilirsin senin için iyi olur.

Ayrı bir konu oluştursan iyi olur hepsi DTSX olması lazım. Attığınız linkte başlıkta DTSX yazıyor. Ben hiç DTS'li model görmedim. Eğer ayrı görürseniz kulaklık işlevi aynı fakat DTSX ses kanalları, 7.1 kısmında daha iyi kalıyor. Ve o kulaklığın fiyatı çok uygun 3.000 civarına kablolusu var bütçen var ise 4.000'a onu alabilirsin senin için iyi olur.
Aldım hocam tam dikkatli okumamışım DTS X yazıyormuş. Ayrı bir model sandım da sadece ürün lisansı oluyormuş sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı