cyrex477 Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 24 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #11 D0HA dedi: Yok kapalıymış zaten, direk kulaklıkta bir sorun var herhalde. Genişletmek için tıkla... Belki alakasız olabilir ama anakartın Audio driverı güncel mi? Güncel değil ise güncelleyip dener misin bir de?
D0HA dedi: Yok kapalıymış zaten, direk kulaklıkta bir sorun var herhalde. Genişletmek için tıkla... Belki alakasız olabilir ama anakartın Audio driverı güncel mi? Güncel değil ise güncelleyip dener misin bir de?
D0HA Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Monster ABRA A5 V15.8 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #12 cyrex477 dedi: Belki alakasız olabilir ama anakartın Audio driverı güncel mi? Güncel değil ise güncelleyip dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... Nereden bulacağım hocam güncelini acaba?
cyrex477 dedi: Belki alakasız olabilir ama anakartın Audio driverı güncel mi? Güncel değil ise güncelleyip dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... Nereden bulacağım hocam güncelini acaba?
cyrex477 Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 24 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #13 D0HA dedi: Nereden bulacağım hocam güncelini acaba? Genişletmek için tıkla... Google'a anakartınızın modelini yazıp sonuna driver yazın. Daha sonra markanın resmî sitesinden indirin. Örnek olarak
D0HA dedi: Nereden bulacağım hocam güncelini acaba? Genişletmek için tıkla... Google'a anakartınızın modelini yazıp sonuna driver yazın. Daha sonra markanın resmî sitesinden indirin. Örnek olarak
D0HA Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Monster ABRA A5 V15.8 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #14 cyrex477 dedi: Google'a anakartınızın modelini yazıp sonuna driver yazın. Daha sonra markanın resmî sitesinden indirin. Örnek olarak Genişletmek için tıkla... Hocam benim Monster laptop olduğu için zaten sürücüler halihazırda yüklü fakat güncel değiller, anakart modelimde laptop modelim gözüküyor zaten.
cyrex477 dedi: Google'a anakartınızın modelini yazıp sonuna driver yazın. Daha sonra markanın resmî sitesinden indirin. Örnek olarak Genişletmek için tıkla... Hocam benim Monster laptop olduğu için zaten sürücüler halihazırda yüklü fakat güncel değiller, anakart modelimde laptop modelim gözüküyor zaten.
cyrex477 Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 24 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #15 D0HA dedi: Hocam benim Monster laptop olduğu için zaten sürücüler halihazırda yüklü fakat güncel değiller, anakart modelimde laptop modelim gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları.
D0HA dedi: Hocam benim Monster laptop olduğu için zaten sürücüler halihazırda yüklü fakat güncel değiller, anakart modelimde laptop modelim gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları.
D0HA Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Monster ABRA A5 V15.8 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #16 cyrex477 dedi: Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları. Genişletmek için tıkla... İndirdim zaten hocam, sürücüler kurulu ama son sürüm değiller. cyrex477 dedi: Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarla hiçbir alakası yokmuş, farklı cihazda hatta telefonda denedim ve sesi yine fulleyince (mikrofonsuz) yine mikrofona ses veriyor. Son düzenleme: 3 Ekim 2025
cyrex477 dedi: Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları. Genişletmek için tıkla... İndirdim zaten hocam, sürücüler kurulu ama son sürüm değiller. cyrex477 dedi: Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarla hiçbir alakası yokmuş, farklı cihazda hatta telefonda denedim ve sesi yine fulleyince (mikrofonsuz) yine mikrofona ses veriyor.
BeWater Femtopat Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #17 Kulaklığın üzerinde bulunan mikrofon açma kapama tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutun sorunun çözülmesi lazım.
Kulaklığın üzerinde bulunan mikrofon açma kapama tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutun sorunun çözülmesi lazım.
D0HA Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Monster ABRA A5 V15.8 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #18 BeWater dedi: Kulaklığın üzerinde bulunan mikrofon açma kapama tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutun sorunun çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değişmedi
BeWater dedi: Kulaklığın üzerinde bulunan mikrofon açma kapama tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutun sorunun çözülmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değişmedi