HyperX Cloud 3 kulaklıkta ses mikrofona sekiyor

Google'a anakartınızın modelini yazıp sonuna driver yazın. Daha sonra markanın resmî sitesinden indirin.

Örnek olarak

Hocam benim Monster laptop olduğu için zaten sürücüler halihazırda yüklü fakat güncel değiller, anakart modelimde laptop modelim gözüküyor zaten.

Hocam benim Monster laptop olduğu için zaten sürücüler halihazırda yüklü fakat güncel değiller, anakart modelimde laptop modelim gözüküyor zaten.

Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları.

Tamam o zaman başkan, direkt laptop modelini yazdığın zaman Monster'ın kendi sitesinden de indirebilirsin driverları.

İndirdim zaten hocam, sürücüler kurulu ama son sürüm değiller.

Hocam bilgisayarla hiçbir alakası yokmuş, farklı cihazda hatta telefonda denedim ve sesi yine fulleyince (mikrofonsuz) yine mikrofona ses veriyor.

Son düzenleme:
Kulaklığın üzerinde bulunan mikrofon açma kapama tuşuna 5 6 saniye kadar basılı tutun sorunun çözülmesi lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı