HyperX Cloud 3 mikrofon algılamıyor

seoyun

Picopat
Daha fazla  
Bugün HyperX Cloud 3 alıp test ettim fakat kulaklık ve mikrofon sistemde gözüktüğü halde mikrofon hiçbir türlü çalışmıyor. Aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi denedim sadece bir ara mikrofon devreye girdi o zaman da kulaklık devre dışı kaldı. Acaba jaktan USB'ye aktardığımız için ikisini beraber kullanamıyor muyum?

Denemişsinizdir muhtemelen ama kulaklığı bağlarken mikrofonsuz takıp sonra mikrofon taktınız mı hocam belki öyle olabilir mi?

Denedim defalarca çıkarıp taktım hatta bilgisayarı yeniden başlattım her seferinde.

Arkadaşlar USB çoğaltıcı kullanıyorum Cloud 3 kulaklığı için 3 port ayırmam gerekiyormuş klavyeyi başka porta takınca düzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu sorunu yaşayan abilerim ablalarım USB'yi ekran kartı portuna takmayı denesin biz ancak böyle bir çözüm bulduk.

Kulaklığın çıkışı jak > Type-C > USB olduğu için 3 port niteliğinde yere ihtiyacı var. Eğer çoğaltıcı kullanıyorsanız 3 port boş bırakın hiçbir sorun kalmaz.

Selamlar
Bende hyperx cloud 3 var anlam veremediğim şekilde aynı sorunlar bende de var lakin ses çok kısık derecede karşıya gidiyor veya hiç gitmiyor. Laptop kullanıyorum ve herhangi bir usb girişine takıyorum kulaklık ile ilgili bir problem yok fakat mikrofon çalışmıyor takılıymış gibi görüyorum mikrofon ayarları kısmında ama ses gitmiyor. Çoğaltıcı yok dolasıyla Port boş gibi bir durum da yapamıyorum nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Konuyu hortlatıyorum kulaklık modeli aynı diye buraya yazıcam. Windows mikrofon iznini kapatmış kendi kendine tribe girdim mic bozuldu diye bazen basit seyler olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı